5Pcs Tovarno prodajo AAA+++ LCD Zaslon Za iPhone 6sPlus Plus 8 7 PLus Zaslon LCD Skupščine + 3D Dotik Fix Mobilni Telefon Popravila

€70.07

Na seznam želja

Mobilni Telefon Deli

Opis izdelka


Opozorilo:

Minimalno naročilo za ta povezava je 5 kosov.Če želite, da se ujemajo barve svobodno, se lahko obrnete na nas.

Opis :

1. 100% Čisto Nov in nikoli uporabljen LCD zbor za mobilni telefon. 2. Nadomestni del za mobilni telefon .Uporablja se za popravilo zamenjati narobe, poškodovani, razpokani, notrecognised LCD, zaslon na dotik. 3. Opremljen z Anti-statični prosojne plastične vrečke ,Anti-statični pene škatle in papirja škatle in varno pakiranje. 4. Velika količina na zalogi,Tovarniško ceno. 5. Testirajo, preden odpremo in 100% delajo dobro. 6. Dostava v 1-2 delovnih dni po plačilu potrjena. 7. Odlične poprodajne storitve,1 leto Garancije.

Tovarne

Naše tovarne so eden izmed vodilnih v tovarni za telefon zaslon LCD, ki se že Več kot 10 let izkušenj na tem področju.Ne le, da vam tovarniško ceno, ampak tudi to, da imate dobre kakovosti in storitev.Upamo, da bomo sodelovali z več trgovci na debelo in popravila trgovin.

Kaj je v paketu?

5pcs AAA++ kakovosten zaslon LCD in set orodja za popravilo.

Zagotavljanje Kakovosti

Vsak zaslon LCD, ki je nujno za strokovni QC pred odpremo.Vsak zaslon ima pregledajo strogo 3-krat.

Plačilo

Sprejemamo plačila preko www.fijet.si.če imate kakršna koli vprašanja ali težave, za način plačila,se obrnite na našo customer service center prosto za podrobnosti.Skupni znesek ne vključuje dajatev,lokalne davke in druge nepričakovane stroške.

Dostava

1.Večino naročenih elementov bomo poslali v roku 24 ur po prejemu plačila potrdijo. 2.To ponavadi traja okoli 3 do 5 delovnih dni, ki jih express, in 15-20 delovnih dni, ki jih na Kitajskem Letalom na ladjo za vas.

Poprodajne storitve

1.Ko je pošiljka prispela, prosimo, PREVERITE, če so izdelki v DOBREM stanju.Če kateri koli poškodbe pacakge prosim, ne sprejeti paket in povratne informacije za nas. 2.Sprejemamo exchange/zamenjaj element v 7 dneh, ko kupec prejme blago.Kupec mora plačati vrniti ladijskega stroškov vseh neželenih izdelkov in morali vrniti nazaj v novi, neuporabljeni in odstraniti stanju v roku 30 dni od nakupa.

Povratne informacije

Smo vesel, če bi nam 5 STAR Povratne informacije in pustite Pozitivne Povratne informacije o www.fijet.si po tem, ko je posel zaključen,in vam bo dal popust ali darilo za vaš naslednji naročila.Če niste zadovoljni z našimi blago, prosim, ne pusti negativne preden se obrnete na nas.Vljudno prosim pišite nam na naš e-pošto ali trgovino manager online.Bomo dobra rešitev za vas.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material OLED
barve črna
Združljiv iPhone Model IPHONE 8 PLUS
Združljiv Blagovne Znamke Apple iPhone
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
Zaslon 3.5"
Številka Modela 7PLUS
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Postavka Stanje Nova
LCD Kit Da,
Ločljivost Zaslona 960x640

Podobni izdelki