5.99" Za Xiaomi Redmi Opomba 5 LCD Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Zbora Za Redmi Opomba 5 Pro LCD Zamenjava

€14.67

Na seznam želja

Mobilni Telefon Deli

Opis izdelka


5.99" Za Xiaomi Redmi Opomba 5 LCD Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Zbora Za Redmi Opomba 5 Pro LCD Zamenjava

Obvestilo: Ta Zaslon obleke za Xiaomi Redmi Opomba 5 /Redmi Opomba 5 Pro Ta Zaslon ne bo ustrezala za Xiaomi Redmi Opomba 5 Globalni Različici.

Funkcije in Specifikacije: Glavni zaslon velikosti 5.99 palcev Glavni zaslon materiala LCD IPS kapacitivni zaslon na dotik, 16M barv Glavni ločljivost zaslona 2160*1080 slikovnih Pik Glavnega zaslona barva Črna, Bela Združljiv Xiaomi Redmi Opomba 5 / Opomba 5 Pro čas Dostave 1-2days delovnih dneh Model Xiaomi Redmi Opomba 5 / Opomba 5 Pro Ta element, ki je Združljiv z Xiaomi Redmi Opomba 5 / Opomba 5 Pro LCD

Opomniki: Prosimo, poskrbite, da preizkusiti izdelek pred tem namestitev.Hranite 'SMT' certifikacijsko oznako, da so garancijski servis.Zagotavljamo škodo zaradi ladijskih nesreč, vendar video odpiranje parcela je treba zagotoviti v roku 48 ur po prejemu.

Kaj je v paketu? 1x LCD Zaslon Skupščine 1x orodje za Popravilo kompleti 1x Kaljeno Steklo 1x Screen protector dodatki

Način dostave Kurirske Ocenjena Dostave Datum Sledljiva DHL Približno 3 do 7 Dni, DA EMS Približno 7 do 12 Dni, DA www.fijet.si Premium Dostava Približno 7 do 16 Dni, DA www.fijet.si Standardna Dostava Približno 10 do 45 Dni, DA Kitajska Post Registriranih Air Mail Približno 15 do 50 Dni, DA ePacket Približno 10 do 25 Dni, DA Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus Približno 20 do 60 Dni, DA Cainiao Super Gospodarstva Približno 20 do 35 Dni, DA www.fijet.si Saver Dostava Približno 20 do 45 Dni, DA

POZOR!Prosimo, kontaktirajte nas, preden odprete spora.Da nam pošljete fotografijo in video.Bomo preverili, kaj se je zgodilo na njem, in da rešitev ASAP.To ni lahka naloga, za nekoga, ki je ne izkušnje spreminjanje zaslona.Ne moremo kritje kakršno koli uporabo napako.To je potrebno in pomembno, da posnamete videoposnetek, ko boste vsebina paketa, in to bo veljavno dokazilo ko prejmete poškodovanih izdelkov.Če ne morete zagotoviti video, nismo mogli verjeti, da je poškodovan v tranzitu, in mi ne bo odgovoren za kakršno koli škodo primerih.Mi ne bo odgovoren za kakršno koli škodo na vaš mobilni telefon, da vas lahko povzroči med menjava nadomestnih delov.

Vprašanje & Odgovor 1. Kaj je LCD-brez okvirja?To je zaslon, zaslon na dotik, računalnike, okvir, da ima LCD-je, ki niso vključeni.To zahteva več strokovnega znanja, da ga zamenjate.Svetujemo vam, da si kupite "LCD z okvirjem". 2. Kaj je LCD z okvirjem?Okvir je kovinsko ali plastično ploščo, da pridržite zaslon, prosimo, da preverite naše fotografije skrbno pred nakupom. 3. Kaj naj storim, če se mi zdi, je izdelek lahko ne dela ?Prosimo, kontaktirajte nas, preden odprete spora.Da nam pošljete fotografijo in video.Bomo preverili, kaj se je zgodilo na njem, in da rešitev ASAP. 4. Zakaj sem potrebo, da se vrnete na parceli včasih?Včasih potrebujemo okvare elemente nazaj, ker naš tehnik, lahko to popravimo.Ne moremo vračilo ali popravilo, če izdelek ni poslal nazaj. 5. Lahko sem dobil garancijo za izdelek?Lahko dobite 180 dni garancija na to, če ni nobenih umetnih in poškodbe na njej.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Združljiv Blagovne Znamke Xiaomi
kraj izvora Shenzhen, Kitajska
Številka Modela Za Xiaomi Redmi opomba 5 pro
Velikost Zaslona 5.99 Palčni
Model 3 Za Redmi Opomba 5 LCD
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Garancija 6 mesecev
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
Material AMOLED
Kakovost Visoka Kakovost
Časom, 1-2days delovnih dni
Število Registrirani številko za sledenje
barve Črna/Bela
Zaslon > 3"
Model 2 Za Redmi Opomba 5
Pošiljko Brezplačna Dostava
QC Vsako testirano, enega po enega, pred odpremo
LCD Kit Da,
Ločljivost Zaslona 2160*1080
Blagovna Znamka Xiaomi
Model 4 prikaz redmi opomba 5
Postavka Stanje Nova
Zaslon slikovnih pik 2160 x 1080
Model 6 Za Redmi Opomba 5 Zaslon
Model 5 za Redmi Opomba 5
Model 1 Za Xiaomi Redmi Opomba 5

Podobni izdelki