LCD Zaslon in Računalnike Celoten Sklop za Huawei Mate 20 Lite / Maimang 7(Black)

€19.36

Na seznam želja

Mobilni Telefon Deli

Opis izdelka


O izdelku

1. Zamenjava LCD Zaslon +, Zaslon na Dotik, Računalnike Zbora za Huawei Mate 20 Lite / Maimang 7

2. Zamenjajte stare, zdrobljen, krekirani, poškodovana ena

3. Bi vaša naprava videti bolj sveže kot kdaj koli prej

4. Popolnoma prilegajo in delo

5. Vsak element je bil preveriti in v dobrem stanju, preden dostava

6. Strokovna vgradnja je zelo priporočljivo.Mi ne bo odgovoren ko se na zaslonu, ki je nameščen

Pred Namestitvijo Opombe

1. Nasveti 1: Test, preden se namestitev

Pri preskušanju, ne odstranite zaščitno folijo ali oznake.Prosimo, bodite pozorni na problem statične elektrike.

Preden poskušate koli popravila, pazite, da na tleh si je ESD (elektro statične razelektritve) trak.To preprečuje statično elektriko iz poškodbo elektronskih komponent v telefon.

Zagotoviti, nosite zaščito za oči in bodite previdni, da ne rezano prst s kozarcem splinters.

2. Nasveti 2: Simulira testiranje

Zaslon zamenjava je zelo krhka izdelka.Močno priporočamo, da test pred montažo.Prosimo, simulira testiranje, kar pomeni, da mobilni telefon narazen, (matična plošča + LCD ali zaslon) priključenega avdio kabel in nove nadomestne, vklop, test končal.Če test OK, ga namestite.Če je ne pokažejo, se, prosimo, obrnite na nas na zelo prvi čas.In prosim, ne silam, ki jih je treba namestiti v mobilni telefon.Mi ne bo odgovoren ko se na zaslonu, ki je nameščen.

3. Nasveti 3: ne več-bend kabel

Prosimo, poskrbite, da na LCD kabel ne več-bend.Več kot 90 stopinj ukrivljen povzroči črn zaslon.

LCD je Mehurček Vrečko Zaščitene, je ne bomo nudijo garancijo za namestitev.Splošno Združljiva s Huawei: Mate 20 Lite Vrste LCD Zaslon +, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine

Podrobnosti Čas Dostave Meri Dajatve in DDV 3-7 Delovnih Dni, Da 15-50 Clader Dni Verjetnostna 15-60 Delovnih Dneh Verjetnostna 15-60 Delovnih Dneh Verjetnostna 20-60 Delovnih Dneh Verjetnostna 1. Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus, brezplačno pošiljanje, je lahko samo sledi na Kitajskem, vendar ne podrobno sledenje podatkov v vaši državi. 2. Če dostave datum bo konec in imate še vedno ne morete prejemati vaša parcela se,prosimo, obrnite na nas in mi bomo podaljša čas dostave 10-25 dni.Če se še vedno ne morete prejemati vaša parcela v 10 dneh, pls obrnite na nas. 3. Če želite registrirane način dostave, prosimo, izberite China Post Air Mail, ki stane $2.

1. Prosimo, navedite video ali sliko, če naši izdelki so težave s kakovostjo po prejemu pošiljke v roku 7 dni.Lahko delež spletno povezavo. 2. Izdelek lahko ne delujejo dobro s problemom kakovosti po prejemu s 7 dni.Lahko nudimo zamenjava ali vračilo kupnine če je nove izdelke.Bomo plačati pristojbino za vračanje.In pristojbine za pošiljanje nazaj, da nas bo kupce. 3. Nudimo brezplačno vzdrževanje za vse izdelke, [Razen dodatki, darila in umetnih prekine (npr. zlomljena zaslon, posodobitev na novo različico sistema .itd)].Vrnitev in nazaj, ladijski promet pristojbina se plača kupci.Obvestilo: prosim, ne pocijepati kakovost garancija etiketi.Ali mi ne bo ponudil nobene garancije storitev.

1. Vsak kupec, ki nam dajejo popolno 5 zvezdic povratne informacije dobite $5 kuponov (dopust masaža v naslednjem vrstnem redu.Ne uporablja promocijskih izdelkov) 2. Če niste zadovoljni z nakupom, na kakršenkoli način, vas prosimo, da nas priložnost, da odpravite vse težave.bomo poskušali naši moči, da reši problem.Upamo, da so dolgoročno sodelovanje z vami.Opomba: Če se odločite, da, pomeni, da se strinjate ti zgoraj Obvestila.Hvala.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


LCD Kit Da,
Številka Modela za Huawei Mate 20 Lite / Maimang 7
Material AMOLED
Združljiv Blagovne Znamke Huawei
barve črna
Postavka Stanje Nova
Ločljivost Zaslona 2160*1080
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Zaslon > 3"
Združljiv z Huawei
Vrste LCD Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike
Blagovna Znamka haweel
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike

Podobni izdelki