Preizkušen J200 Zaslon Za Samsung Galaxy J2 J200 J200F J200Y J200H Zaslon LCD Z, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine

€12.88

Na seznam želja

Mobilni Telefon Deli

Opis izdelka


100% preizkušen J200 Zaslon Za Samsung Galaxy J2 2015 J200 J200F J200Y J200H Zaslon LCD Z, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine

Funkcije in Specifikacije: Glavni zaslon velikosti 4.7 palcev Glavni zaslon materiala LCD IPS kapacitivni zaslon na dotik, 16M barv Glavni zaslon, ločljivost 1280*720 slikovnih Pik Glavnega zaslona barva Črna, Bela, Zlata Združljiv Samsung J2 2015 J200 čas Dostave 1-2days delovnih dneh Model Samsung J2 2015 J200 J200F J200Y J200H Ta element, ki je Združljiv z Samsung J2 2015 J200 LCD OPOMBA:

Izdelek je TFT-kakovost zaslon z debelino od 0,2 cm .TFT kakovost zaslona je nekoliko debelejši od prvotnega Super-Amoled, vendar ne vplivajo na običajno uporabo.

Tekoče lepilo, ki je potrebna za namestitev zaslona.Prosimo, preverite povezavo tukaj za nakup tekoče lepilo.

Nadzor kakovosti: Smo strokovni proizvajalci mobilni telefon dodatki.Smo sami tovarni, tako da kakovost in cena, ki so pod nadzorom.Prosim, vas prosimo, da stik z mano, če ne boste našli izdelek, ki ga potrebujete v naši trgovini.Po Prodaji: Prosimo, kontaktirajte nas, če je predmet, ki imajo kakršne koli težave, obravnavali smo problem takoj, ko smo brali sporočila.Odpiranje spora ali šolanja slab pregled pred komuniciranje pomeni, da do poprodajnih storitev.

Pogoje garancije Obdržati 'SMT' certifikacijsko oznako, da so garancijski servis.Opozorilo: Garancija je nična, če pečat je zdrobljen ali odstraniti.Prosimo, preizkusite, preden se namestitev!Hranite 'SMT' certifikacijsko oznako, da so garancijski servis.Zagotavljamo škodo zaradi ladijskih nesreč, vendar video odpiranje parcela je treba zagotoviti v roku 48 ur po prejemu.Opomba pred namestitvijo: 1:Preden namestite zaslon,plese, odstranite baterije, da se naj naprava preklopi v stanje mirovanja,se bo to poskrbite, da bodo podatki zapisani v novem oknu. 2:pri namestitvi,prosimo, pritisnite zaslon skrbno,zaslon je negotov,Ne odtrgajte zaščitni film med namestitvijo 3:Ne potegnite flex kabel ,pazite, da med vgradnjo,drugače povzroči črn zaslon,zamegljen ali undisplay 4:Če želite namestiti zaslona za prvi časa, priporočamo, da prosite strokovni tehnik za pomoč pri namestitvi zaslona. 5:Imamo vse naprave, ki se testirajo, preden odpremo in 100% delajo dobro.Če to ni mogoče uporabljati, ko ste prejeli in preizkušen, Prosim, ne skrbite in stik z nami takoj,vam bomo zadovoljen rešitev.Povratne informacije : 1. Zanašamo se na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh.Torej , vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosim, pustite 5 star povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev. 2. Prosim, ne nam kakršne koli povratne informacije, razen 5star povratne informacije samo zato, ker dostave.Za logistiko in transport, nimamo veliko možnosti. 3. Prosimo, informacije usbefore pušča negativne povratne informacije ali odpiranje vseh sporov na stran, ker smo vedno poskušali naše najboljše, da bi služil našim strankam,smo vam zadovoljiti rešitev .

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Pošiljko Brezplačna Dostava
Zaslon > 3"
Ločljivost Zaslona 1280x720
barve Črna/Bela/Zlata
Velikost 4.7 inch
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Blagovna Znamka Samsung
Test 100% vseh testiranih enega po enega
Poreklo CN(Izvora)
kraj izvora Guandong, Kitajske(Celinska)
Dostava Aliexpress Dostava
Material TFT
LCD Kit Da,
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
Nadzor Kakovosti QC ekipa ena za testiranje
Garancija šest mesecev
Številka Modela Za Samsung Galaxy J2 2015 LCD J200F J200M J200H J200Y LCD
Čas Dostave 1-2days delovnih dni
Postavka Stanje Nova

Podobni izdelki