Kot nalašč Kakovosti AAA+++ LCD Zaslon Za iPhone 6 6S 7 8P zamenjava Računalnike Skupščine Zaslon Za iPhone X XS XSMAX 11 Zaslon

€16.50

Na seznam želja

Mobilni Telefon Deli

Opis izdelka


Kot nalašč Kakovosti AAA+++ LCD Zaslon Za iPhone 6 6S 7 8P zamenjava Računalnike Skupščine Zaslon Za iPhone X XS XSMAX 11 Zaslon

O izdelku: 1. 100% Čisto Nov in nikoli uporabljen LCD-Zaslon za iPhone 4S,5, 6, 6S, 6P, 6SP,7,7 P,8,8P,X XR XS XSMAX 11 Telefon. 2. Nadomestni del, ki se uporablja za zamenjavo narobe, poškodovani, razpokani, ne priznava LCD zaslon. 3. Tovarne neposredno.Zmanjšanje middleman je marža. 4. Testiran v tovarni in preizkusite, preden odpremo, da poskrbite, da nič napake ne kraju samem, brez mrtvih pikslov in ne katero koli funkcijo vprašanja. 5. Pakirani zelo dobro in varno.Prihaja z pretective plastične folije na zaslonih in varno pakiranje. 6. Dostavo vašega naročila v 3 delovnih dneh po plačilu potrjena. 8. Odlične poprodajne storitve 9.Velika Količina na zalogi za Prodajo!Smo velika količina zalogi pripravljen za hitro pošiljko, dobrodošli serije, da bi preiskava pri nas.

Namestitev Obvestilo

1. Prosimo, preverite zaslon in preizkusite, preden ga namestite.Če imate kakršne koli težave, se najprej obrnite na nas. 2. Prosimo, pazljivo namestite zaslon, ker zaslona je krhko izdelkov.Še posebej flex kabel. 3. Priporočamo strokovno vgradnjo - deli poškodovani med namestitvijo, se ne sprejme za obdobje jamstva.Obvestilo: 1. Ne pritiskajte 4 robove zaslona, da bo hitro poškodujejo . 2. Prepričajte se, da vsak vijak je nameščen nazaj v prvotni položaj. 3. Priporočamo vam, da bi našli strokovnjaka za namestitev če nimate zaupanja, da to storite tudi.

Garancija :

1. Ko je pošiljka prispela, prosimo, PREVERITE, če so izdelki v DOBREM stanju.Če kateri koli škodo paketa, vas prosimo, da ne sprejme paket in povratne informacije za nas. 2. Vse izdelke, 6 mesecev garancije, 100% čisto nov in strogo testirani pred odpremo.Prosimo, da NE NAMESTITE pred Testiranjem(SAMO Priklopite zaslon LCD na mainboard za testiranje).Prosimo, da nas obvesti V roku 3 DNI po prejemu pošiljke, če ste nezadovoljni z izdelki (Realne slike, video posnetki in druga dokazila, ki morajo biti podane, predvsem v "ZHIGUANG" oznako dokazati, da ste kupili postavka za nas), nato pa bomo ponudili zamenjavo /vračilo storitve.GARANCIJA NEVELJAVNA, če se zaslon LCD poškoduje po Namestitvi.Da Bi Nevračljive!Če ste zadovoljni z izdelki po testiranju.NATO lahko namestite na vaš telefon. 3. ČE LCD Že Nameščen in našli nekatere težave.Prosimo, da nam pošljete nazaj v roku 3 dni.Če LCD NI zlomljena ali poškodovana, se bomo ste zamenjavo 4. Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporabljajo /rabljena, bomo Samo ponuditi nadomestno storitev po tem, ko smo dobili svojo vrnitev predmeta.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
LCD10 Za iPhone 8
Zaslon > 3"
LCD14 Za iPhone XR TFT
Združljiv iPhone Model IPHONE XS MAX
LCD11 Za iPhone 8p
Številka Modela ZA IPHONE 6 6S 7 8 7P
LCD-5 za iphone 6S
LCD 9 ZA IPHONE 7P
LCD 6 Za iPhone 6SP
Poreklo CN(Izvora)
Združljiv Blagovne Znamke Apple iPhone
Postavka Stanje Nova
LCD12 Za iPhone X TFT
LCD 8 Za iPhone 7
Certificiranje CE
LCD 7 za iphone 6p
LCD Kit Da,
LCD13 ZA IPHONE XS TFT
Material TFT
LCD15 ZA IPHONEXSMAX TFT
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Blagovna Znamka NoEnName_Null
LCD16 ZA IPHONE 11 TFT
LCD-4 Za iPhone 6

Podobni izdelki