AUTOPMALL Avto GPS Tracker 4G TKSTAR TK905 5000mAh Glas Monitor Magnetico 3G 4G GPS Tracker Avto Nepremočljiva Shake Alarm Brezplačno APLIKACIJO

€65.98

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


4G TKSTAR TK905 Vozila Avto Magnetne GPS Tracker

Najnovejše 4G LTE Omrežje

Evropa/Bližnji Vzhod/Afrika/Koreja/Jugovzhodna Azija/Indija Različica band : LTE-FDD: B1/B3/B7/B8/B20/B28; LTE-TDD: B38/B40/B41; UMTS:B1/B8; GSM:B3/B8, Avstralija/Nova Zelandija/Tajvan/latinska Amerika Različica band: LTE-FDD: B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B28 LTE-TDD:B40 UMTS:B1/B2/B5/B8 GSM:B2/B3/B5/B8, Severna Amerika Različica band: LTE-FDD:B2/B4/B12 UMTS:B2/B4/B5; Japonska Različica band : LTE-FDD: B1/B3/B8/B18/B19/B26 LTE-TDD: B41 UMTS:B1/B6/B8/B19 *****Prosimo, upoštevajte,: po nakupu, vam bomo poslali pravo različico za vas, glede na vaš naslov v drugi državi.*****

Uporaba

Široko paleto aplikacij, bo vaše življenje mirno

Sledenje v realnem Času na Google Maps

Boste lahko v realnem času spremljali vaš cilj v storitvi google zemljevidi, preko mobilephone,tabličnem računalniku in računalnik,in minumum upload interval 10 sekund

Močan Magnet

Vgrajen 5pcs magneti s super močan močan magnetni, lahko z zelo enostavno namestiti na vozila in sredstev.

Vodotesen IP65

Primeru, da se zagotovi stabilno delovanje v težkih okoljih.

Dolg Čas Pripravljenosti

Zgodovina Poti Predvajanje

Uporabnik lahko spremljate zgodovino poti naprave do 6 mesecih prek obeh Splet in APLIKACIJE.

Na Daljavo Glasovni Zaslon

4G TK905 je super kakovosti vgrajen mikrofon, boste lahko spremljali glas okoli njega na daljavo preko vaš mobilni telefon.

Več Opozoril

Izdelek Strukturo In Specifikacija

Pregled:

Ta Avto GPS Tracker TK905 je 4G GPS Tracker, ki deluje na podlagi obstoječe 4G LTE omrežja in GPS satelitov, je mogoče poiskati in spremlja vse cilje na daljavo s SMS-om, mobilne APLIKACIJE in spletne programske opreme za sledenje!To sprejema najbolj napredno tehnologijo GPS , KG in Wifi tri načine določanja položaja.Poleg tega, z vgrajeno močan magnet, ga je mogoče namestiti zelo enostavno in tesno na avto, tovornjak in vse ciljne s kovinskimi vmesnik.

Pod GPS iskanje načina, točnost je 5-10 metrov, pod LBS iskanje načina, točnost je 100-2000 metrov. 2. Realtime Sledenje: Boste lahko v realnem času spremljali naprave na google maps prek mobilephone, tabličnem računalniku in računalnik, in minumum podatkov prenos interval je 10 sekund! 3. Zgodovina Poti Predvajanje: APLIKACIJE in spletnega strežnika lahko vpiše prenos podatkov v napravo do 6 mesecev, boste lahko za predvajanje zgodovino poti kadarkoli! 4. Dolg Čas Pripravljenosti: To je vgrajeno v 3,7 V 5000mAh Li-ion baterija, čas pripravljenosti do 90 dni in delovni čas je največ 5-7 dni; 5. Močna Magnetna: To je vgrajeno v močnih magnetov, lahko zelo enostavno namestiti. 6. Vodotesen IP65: nepremočljiva ravni ta naprava je IP65, da se lahko upre pljusk vode, vendar ne more biti dana pod vodo! 7. Prekoračitev hitrosti Opozorilo: Ta alarm deluje samo pod stalnim način določanja položaja.Ko je enota za hitrost presega hitrost, ki ga presetted bo poslal sporočilo "hitro alarm!" admin število vsakih 5 minut. 8.Šok Opozorilo: Ko ste tresenja nastavitev alarma,prosimo, da tracker se mirovanju za 5 minut, potem ta funkcija se bo začel delovati.Programsko opremo za sledenje:

O spletnem sledenju pa so platforma: platformo za Spletno sledenje: www.mytkstar.net O iOS/ANDROID APP za Sledenje: Android različico,prosim scan spodnjo QR kodo, če iOS različico,prosim iskanje "WINNES GPS" v app store za prenos.

Glavne Značilnosti

1. GPS+LBS Dvojno določanje Položaja Načine: Če gps-signal je dobro, naprava bo poiskati preko gps satelitov, če ne, bo naprava poiščite prek LBS!To bo pošlji SMS "senzor alarm!" admin število v enoti dobili šokirana. 9. Gibanje Opozorilo: Ko enote turistov nepremična, v kraj, ki je za 10 minut, uporabnik lahko nastavite gibanja, alarm, ki jih ta ukaz "premakni+passord", potem v primeru, da je naprava preselil 500m ga pošlje alarmni SMS "Premakni Opozorilo+Zemljepisno širino in dolžino," pooblaščena številko. 10. Geo-ograja: nastavite geofence za tracker, da omejite svoje gibanje v okrožju.Enota pošlje alarm informacije, APLIKACIJE in spletnega strežnika, ko gre iz ali so dobili v tem okrožju. 11. Način mirovanja za Varčevanje z energijo Baterije: * Spanje za čas pripravljenosti: Po tem, ko se je to nastavitev, tracker bo deloval samo za 5 minut po tem, ko waked gor in nazaj v način spanja, GPS bo izklop in GSM bo deluje v nizko porabo način.SMS, bo klic lahko zbudi tracker. * Spanje za senzor za električni udar način: Ko si to nastavitev, če ne bo šok za 5 minut, tracker bo delo pod "spat šok" način, GPS bo izklopi GSM bo deluje v nizko porabo.Vibracije, SMS, klicev, bodo lahko zbudi tracker. 12. Spletno Sledenje Platforme in APLIKACIJ za Mobilne naprave: ŽIVLJENJSKA doba BREZPLAČNO !Spletni strežnik in tako iOS in Android različica APLIKACIJE, ki so na voljo!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Zmogljivost baterije 3.7 V, polnjenje in spremenljiv 5000mAh Li-ionska baterija
Glavna Enota Teža 168g
Posebne Funkcije 1 V realnem času slediti; Geo-ograjo; prekoračitev hitrosti Alarm; Padec alarm
Programsko Opremo Za Sledenje Življenjska doba brezplačno!
Življenjska Doba Baterije 30 Ur & Up
Postavka Velikost 90*72*22 mm
GPS Lokacija Globalno
Posebne Funkcije 4 Glasovni zaslon
Sledenje Platformo iOS in Android APP; www.mytkstar.net
Tri Iskanje načinov GPS/KG
Napetost 5V
Out Power 0.01 w
Velikost Zaslona Brez Zaslona
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta GPS GPS Tracker
Aplikacije Avto, Tovornjak, Posoda, Sef, Čoln, itd.
Poseben Zunanja Oblika 2 Gibanje Alarm; Spalne moč-save mode; Tresenje alarm
Poseben Zunanja Oblika 3 Dolg čas pripravljenosti; Battery low Alarm; Zgodovina Poti za Predvajanje;
Ime Modela 4G TK905
Delovni omrežja 4g lte
Certificiranje CE
Blagovna Znamka AUTOPMALL
Gps Modul Da,
GPS Čip in Občutljivost UBLOX; -159dBm
Garancija Čas 1 Leto
Posebne Funkcije Vodotesen IP65; Močnih Magnetov;
Natančnost Lokacije Natančnost GPS

Podobni izdelki