2020 Zimske Moške In Ženske Športe Na Prostem Usb Polnjenje Ogrevanje Plus Žamet Toplotne Hlače Ogrevanje Na Toplotne Perilo

€40.87

Na seznam želja

Opis izdelka


2020 zimske športe na prostem tople hlače za moške in ženske ogrevanje tople notranje spodnjice usb polnjenje ogrevanje plus žamet debele hlače

Bullet Točk: 1、Vročem: Obstaja 6 vročem: 1 nazaj pasu, 1 trebuha, 2 kolena in 2 gležnjev.Toploto, trebuha, lahko učinkovito upreti napad mrzel veter, in toploto, kolena, lahko učinkovito lajšanje hlad, noge in noge nelagodje.Pas za ogrevanje pas, ledveni toploto lahko učinkovito lajšanje ledvene hrbtenice hladno, ledvenih nelagodje, itd.

2、Ogljikovih Kovinskih Vlaken: Ogljikov kovinskih vlaken segreje, ogrevanje področju je velika in temperatura, ki je lahko tako visok kot 65℃ v 30 sekundah po ogljikovih vlaken sukanec.

3, Temperatura Nadzor: Tri-nivojski nadzor temperature, inteligentni prilagoditev temperature lahko nastavite temperaturo na bo.Visoke temperature rdeče svetlobe je o 55-65℃.Temperatura bele svetlobe, ki je o 45-55℃.Nizke temperature modre svetlobe je o 38-45℃.Dolgo pritisnite za 3-5 sekund, da zaženete ali zaprete.

4、Elastične Tkanine: tkanine, ki je elastična, udoben na dotik, mehke in udobne za nošenje, tkanine je okolju zaščitna in ne zbledi, elastičnost, je velika, in roka se počuti udobno.To lahko nosili znotraj ali nosite sami.

5、Nepremočljiva Moč Vmesnik: Brez strahu, pranje, odstranite baterijo, napajalni vmesnik je izolirana in nepremočljiva, in ga je mogoče oprati in pralni oprati.Priporočljivo je, da uporabite za pranje vreča za strojno pranje.Odpiranje navodila: dolgo pritisnite stikalo gumb za 1-2 sekundi, da začne delovati.V tem času, rdeča lučka je na in dela je Visoko temperaturo, se prestavi.Ko ni ročnega posredovanja, bo samodejno skok orodja 2 v 5 minutah in prikazati belo svetlobo.Delo je v sredini-temperatura orodja in nato ročno pritisnite stikalo nastavite na nizko temperaturo, se prestavi.V tem času, modra svetloba je prikazano, in nato pritisnite, da nastavite na visoko temperaturo, se prestavi.

Značilnosti:

1. Tri hitrosti inteligentni nadzor temperature in prilagoditev temperature, hitrega dviga temperature 65 stopinj Celzija, v 30 sekundah.

2. Temperatura se lahko prilagodi na bo.

3. Rdeča lučka je visoke temperature, ki je 55-65 stopinj Celzija.Bela svetloba je srednja temperatura, ki je 45-55 stopinj Celzija.Modra svetloba je nizko temperaturo, ki je 38-45 stopinj Celzija.

4. Obstaja 5 sprednje trebušne ogrevalnih elementov (1 grelni element za trebuh, 2 ogrevalnih elementov za kolena, in 2 ogrevalnih elementov za gležnjev).

5. En kos ogrevanje film (en kos na pasu).

6.Uporabite 5V/2A mobilno napajanje (ne vključuje mobilne moči).

7. Čas uporabe: Vzemite 10000mAh moč banke, kot na primer: visoka temperatura se lahko uporablja za približno 4-6 ur.Srednje temperaturno območje lahko uporabi za približno 5-6 ur.Nizka temperatura se lahko uporablja za približno 6-7 ur.

8. Navodila za pranje: Pralni stroj ali ročno stroj, pranje nežno, ko pranje.

Specifikacija:

Ime: Ogrevanje Hlače

Material: 95% poliester vlaknin, 5% spandex

Velikost: glej velikost grafikona

Pakiranje velikost: približno 40 cm*30 cm*5 cm/15.75*11.81*1.97 palčni

Seznam Vsebine:

1*Ogrevanje Hlače

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Spol MOŠKI
Tehnologija Materiala No
Fit Ustreza večja kot običajno. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
Zapiranje Tip Gumb Letenje
Poreklo AE(Izvora)
Material Spandex
Številka Modela Športih na prostem, tople hlače

Podobni izdelki