SEEWORLD Prenosna Polnilna Multi-Funkcijo Varnosti Alarmni Sistem GPS Tracker S13

€26.67

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


SEEWORLD Prenosna Polnilna Multi-funkcijo Varnosti Alarmni Sistem GPS Tracker

FUNKCIJE

PROFIL PODJETJA

EEWORLD Technology Co.Ltd. (SEEWORLD) je bila ustanovljena v letu 2008, ki se nahaja v mestu Guangzhou, High-tech Razvoj Območja (Znanost Mesto).To je ena od vodilnih podjetje v GPS pozicioniranje (Telematika).Kakovost in storitev se pripoznajo kot svoje podjetje življenju ves čas.Izvajanje strog nadzor kakovosti sistema, prvi podjetja pridobitvi ISO9001 (2000 version) mednarodni sistem kakovosti certifikacija in mednarodnih CE, RoHS, UL, TUV certificiranje vse lahko izboljšajo svojo moč.SEEWORLD je osvojil več kot 300 industrije po vsem svetu in milijone uporabnikov pohvale za odlično kakovost kontrolnega sistema, celovite prednosti boljše izdelke, izkušnje in stalno - optimizirana storitev sistema.

Naše Napredne Delavnice

EU MEDNARODNE BLAGOVNE ZNAMKE

KOMENTARJEV / MNENJ UPORABNIKOV & FOTOGRAFIJE

Vedno smo si prizadevajo zadovoljiti vse potrebe kupca, ki je najboljši moči, da nas vozi neprekinjeno creat vrednost.Zato zagotavljamo najboljše cene in podpora ves čas; hitro odziva na kupčeve potrebe in izpolniti obljubo, da jih pravilno in pravočasno.

WHATSGPS SISTEM ZA SLEDENJE

WhatsGPS Sistem za Sledenje je vodilni svetovni GPS spremljanje in upravljanje sistema , ki zagotavlja strokovne storitve za določanje lokacije, ki zajema več kot 200 državah po vsem svetu.To je glavni funkcije vključujejo spremljanje, sprotno sledenje, predvajanje, pozitivne, negativne zaznave, goriva, temperature, foto spremljanje, RMS in UTD, itd .Si lahko prenesete na app store ali googleplay in test iz naslednjih podatkov.Verjamem, da bo zanimanje naš izdelek več po tem!

Platforma: www.whatsgps.com

App: WhatsGPS

Račun: test01

Geslo: 123456 Hitro, Natančnost, Stabilen

WhatsGPS sledenje sistem je bil razvit s strani naših R&D ekipa za 12 let.Smo stalno odlično je v tem 12 let, da poskrbite, da bo bolj primerno za naše stranke.To je lahko natančnost, stabilno in hitro, da se zavedaš " človeško vozilo interakcijo in pomoč uporabniku primite vozila lokacije informacij kadarkoli in kjerkoli, kar je najpomembnejši razlog za naše stranke, da izberete nas!

Pogosta VPRAŠANJA

Q1. Kakšen je vaš plačilni pogoji?

Običajno je rok plačila je 100% pred odpremo.Za zgoraj 10000$, je rok plačila je lahko T/T 30%, kot je depozit, in 70%, pred dobavo.Q2. Kaj je vaš vzorec politike?

Mi lahko dobavi vzorce, če smo pripravljeni deli na zalogi, vendar kupci morali plačati vzorca stroški in tovorni promet.

Q3. Kaj pa vaš čas dostave?

Posebne čas dostave je odvisen od blaga in količine naročila.

Q4. Lahko vam zagotavljajo GPS sistem za sledenje in APP?

Ja, mi imamo GPS sledenje programske opreme/sistema in APLIKACIJE, razvite s strani naših R&D ekipa za več kot 10 let.Ponujamo tudi naše protokol za vključitev v vaš sistem za sledenje.

V5: ali GPS tracker potrebuje kartice SIM?

Ta je odvisna od modelov.Večina naših GPS sledilne naprave, potrebujete kartico SIM, vas prosimo, preverite omrežno podrobnosti iz opisa izdelka pred naročilom. Običajno 4G je naprava združljiva s 3G in 2G omrežje, tako 4G kartice SIM, je potrebna. 2G/3G kartico SIM ne morejo delati na 4G napravo.NB-Is morata NB-IS omrežje, preverite pri operaterju, da potrdite, če območju, je bila pokrita s stabilno NB-IS omrežja.

Tudi mi smo sposobni narediti prilagajanje na e-SIM rešitev.Samo prosimo, da nas kontaktirate, če je potrebno.

V6: Kako zagotoviti, da bo naše poslovanje dolgoročno in dober odnos?

1. Držimo visoko stabilno kakovostno in konkurenčno ceno zagotoviti, da so naši kupci koristi v primerjavi z drugimi podjetja.Smo ena izmed pionirskih podjetij v gps tracker z 12 let izkušenj v domačem;

2. Spoštujemo vsakega kupca, kot je naš prijatelj, kažejo, da je najbolj primeren izdelek in zagotavljanje najboljših storitev ali podporo za njih!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Življenjska Doba Baterije 30 Ur & Up
Napetost 5V
Pridobitev občutljivost -146dBm
Natančnost določanja položaja 10 metrov
Velikost Zaslona Brez Zaslona
Opozorilo Prekoračitev hitrosti alarm/ GEO-ograjo za alarm/ vibracijski alarm
Uporaba Tovornjaki vozila
GPS Lokacija Severna Amerika
Posebne Funkcije Internet Povezan
Funkcija Sprotno Sledenje/Monitor/Snemanje/Svetlobni senzor
barve črna
Teža 100g
Delovna Napetost 4V
Postavka Velikost L77.0 mm*W41.00mm*H30.0 mm
delovna temperatura -25°C~ +75°C
Blagovna Znamka SEEWORLD
Ime Modela s13
Programsko Opremo Za Sledenje Whatsgps programska oprema, spletne strani, Android/IOS APP
Certifikat CE, ISO, Sira, TUV
Poreklo CN(Izvora)
Gps Modul Da,
Sledenje občutljivost -163dbm
Certificiranje ROHS
Vrsta GPS GPS Tracker

Podobni izdelki