Brezžični kostne prevodnosti slušalke-Titan, Črna Aftershokz

€91.39

Na seznam želja

Slušalke & Slušalke

Opis izdelka


Titana Črno, to je state-of-the-art " čelada, ki združuje praktičnost, varnost in inovativnost bo spremenilo življenje tiste, ki radi poslušate glasbo, ko so v akciji!

Tehnologija in kostne prevodnosti, ki jih uporablja ta čelada prenaša odlično kakovost zvoka neposredno s vibracij v čeljusti in kosti tempelj.Kar pomeni, da se ne sliši neposredno v vaša ušesa.Ta tehnologija je uporabna, ko si interakcijo ali potrebo, da bodite pozorni na svoje okolje, vendar želite uživati dobro glasbo.

Poleg tega, da poslušate glasbo, se lahko zasliši tudi zunaj hrup (kot so promet, hrup); Zato lahko doživimo stanje izredno pozornost in povečati svojo varnost, ko zaženete, sprehod ali vožnja s kolesom.

Poleg tega titan-izdelana čelada je izjemno prilagodljiv in zelo lahka, je lahko bend z lahkoto, ne da bi poškodovali in ni težka.

To je zelo preprosta slušalke za uporabo, samo mesto slušalke pravilno proti kosti lobanje (ne ušesi).Povezavo slušalk z vašo iPod, iPad, MP 3 igralci ali vaš Pametni telefon, mobilni telefon ali druge mobilne naprave s tehnologijo Bluetooth.

Titana Črna, jo lahko uporabite za:

Vaja, Kot je tek, vožnjo s kolesom ali kakršne koli druge šport, lahko menijo, da je treba poslušati okoli vas tako dolgo, kot boste uživali v dobri glasbi.Je zelo lahek in odporen na znojenje.

Če uporabljate opremo za zaščito sluha , Saj lahko nosijo čepi in kot je kostne prevodnosti slušalke omogoča poslušanje vibracije zvoka v kosti, templjev in ne skozi eardrums.

Če imate težave s sluhom, Saj kot nalašč za ljudi z motnjami sluha problemov, saj za razliko od običajne slušalke, ki so postavljeni nad ali v uho in prenos zvočnih valov skozi bobniča, kostno prevodnost slušalke ne preobremenjujte bobnič.

Značilnosti:

Kostno prevodnost tehnologije

Brezžično Omrežje: Bluetooth 4.1

Uporablja za: LeakSlayer technology™Dramatično Zmanjšuje uhajanje zvoka

Ljudje, ki delajo v hrupnem okolju z opremo za zaščito sluha.

Preset EQ tehnologije povečuje bas in zmanjša vibracije

Audrey Pravi: glas, ki vas bo vodil skozi določene faze

Življenjska doba baterije: 6 ur glasbe + klic

Polna obremenitev: 1,5 ure

Trd, prožen in premične titana glavo

Zelo lahka: Teža: 41 g

Znoj odporne polje vključuje:

• 1 brezžični kostne prevodnosti slušalke

• 1 škatla za shranjevanje

• 1 USB kabel za polnjenje

• 1 par čepi

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo AU(Izvora)
Slog Čez Uho

Podobni izdelki