Kovanec Torbice Prvo Plast Usnja Cowhide Kovanec Torbica Moške Mini Torbica Žensk Majhno Torbico Kreditne Kartice Denarnice Spremembe Vreča Vreča Denarja

€12.55

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Material: Prva plast Kravje Usnje mehko Velikost: 9.5 cm*8,3 cm*1,5 cm (3.74*3.26*0.6 palčni) Pakiranje: v Poštno vrečo (blagovne znamke polje ni vključena)

Opomba

O Pošiljki 1.Mi ladje po vsem SVETU,razen v nekaterih državah in APO/FPO. 2. Predmeti so dobavljeni z Air Mail bo treba 10-25 delovnih dneh, do destionation. 3. Prosimo, kontaktirajte nas, če ne morete dobiti svoje predmete v 30 delovnih dni, 4. Bomo ladja elemente, ki so jih druge načine za hitro dostavo včasih, če je stock. 5. Če vse po meri in obračuna stroškov je povzročila, da je treba plačati za vas.O Vrnitvi 1.Vse se vrne, mora vložiti v roku 7 dni od prejema datum v skladu s tem povezanih sistem za sledenje. 2. Postavka mora biti vrnjeno skupaj z originalno paket brez kakršne koli škode. 3.Kupci morajo plačati za ladijski promet in povratni prevoz. 4.Če je naš razlog, bomo poslati novo ali vračilo denarja.O Povratne Informacije Povratne informacije so za nas zelo pomembno.Preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, prosimo, obrnite na nas.Bomo poskušali naši moči, da vam ponudimo dobre kakovosti predmetov in storitev!Hvala za vzeli čas, da preberete zgoraj.Dobrodošli, da bo naš VIP deliti dodatni popust.

Zgodba Blagovne Znamke

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Postavka Višina 3.26inch
Oblika Kvadratni
Pravega Usnja Tip Kravje Usnje
Element Teža 35g
Element Širina 0.6inch
Bo ustrezala 2 Mini Denarnice Majhne Torbice
Postavka Vrsta Kovanec Torbice
Zapiranje Tip zadrgo
Vzorec Tipa Trdna
Bo ustrezala 1 Kreditne Kartice Torbica
Sestava Materiala Prva plast usnja Cowhide
barve Rumena zelena črna oranžna
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka SEPTEMBER 27 MODELOV
Glavni Material Pravega Usnja
Spol Unisex
Številka Modela September-197
Postavka Dolžina 3.74inch
Obleko Kovanec Kovanec Torbica Torbice
Slog Japonska Slog

Podobni izdelki