ONEUP Novo Kopalnico Nepremočljiva Tkiva Polje Plastičnih Toaletni Papir Držalo za Stenske Tkiva Škatla za Shranjevanje Napkin Razpršilnik Organizator

€11.45

Na seznam želja

Opis izdelka


ONEUP Novo Kopalnico Nepremočljiva Tkiva Polje Plastičnih Toaletni Papir Držalo za Stenske Tkiva Škatla za Shranjevanje Napkin Razpršilnik Organizator Funkcije

1.✯ Nagrada Materiala - Izdelani iz kakovostne ABS + PS materiala, zagotavljanje okolju prijazen in Neškodljiv za otroke, trajnost, dependability in varnost.

2.✯ Močan samolepilno - Lepljivo Podlago, močno adhesiveness in ščiti pred vodo, zagotavljajo dodatno moč in vzdržljivost.To lahko opravlja več kot 8-10 kg teže.In ta samolepilni wc roll imetnik je enostaven za namestitev in ni treba, da je vrtanje lukenj v stene, lepljenje na steno, vrata, steklo in keramika.

3.✯ Zgrajena z Držalom za Telefon Stand - vrh wc roll imetnik lahko mobilni telefon držite računalnik, tablični računalnik, gledanje, vlažni robčki, očal in drugih malo gadtets, ko ste na wc ali imajo tuš, zelo priročno in praktično.

4.✯ Široko Uporabo - Primerna za gladke površine, kot so keramične ploščice, steklo ipd.Popolnoma združljiv s trdnimi roll papir, valoviti papir roll kuhinjski papir in tissue papirja.Idealen za uporabo v spalnici, kopalnice, študijske sobe, kuhinje in omarah itd.

Specifikacija

Barve:Črna,Siva

Velikost: 20.5x12.5x14cm

Teža: 520g

Material: Visoko kakovostne ABS + PS materiala

Opomba:

· Dejanska ročno merjenje velikosti lahko še nekaj napak.Dejanska velikost je odvisna od dejanskega izdelka.

· Zaradi različne svetlobne pogoje fotografiranja, barvo sliki se lahko nekoliko razlikuje od dejanskega izdelka.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Velikost 20.5x12.5x14cm
Blagovna Znamka oneup
Material Visoko kakovostne ABS + PS materiala
Slog Sodobno
Pol Samodejni Preklop Pregledna Vidno Okno
funkcija 3 nosilec za telefon
Številka Modela Tkiva Škatle
O Metodi Viseči Tip
Vrsta Stenske
Funkcija 2 kuhinjski pripomočki
Multifunkcijski shranjevanje Velika zmogljivost
Uporablja Tkiva Zvitek Papirja
Funkcija 1 kopalnica organizator
barve Črna,Siva
Funkcija 4 Nepremočljiva Design

Podobni izdelki