Brezplačna dostava Masko Stroj za enkratno uporabo "Unisex" Solid Black Print Kawaii Masko Moda Srčkan Nosi Bombaž Dustproof Maske

€3.96

Na seznam želja

Oblačila Dodatki

Opis izdelka


OBVESTILO Prosimo, da se vljudno opozoriti,navedenih izdelek proizvaja in distribuira v tujini in v skladu z zakoni svoje države izvora.

Odraslih Masko Proti Prahu Usta Masko za Odrasle Masko Značilnosti: Spol:unisex Starost: izobraževanje Odraslih Material: bombaž Vzorec Tip:Tiskanje Opis: 1. Material: Poliester tkanine, mehka, dihanje;mogoče oprati in ponovno uporabiti 2. Risanka tiskanja vzorec, 3D design, modna in srčkan 3.2-zaščitna plast filtriranje, učinkovito blokirajo škodljive snovi, ki omogoča otrokom, da diha svobodno 4. .Nastavljiv viseče ušesa, zmanjšanje uho tlak, udobno nositi Paket je vključeno: 1x Maska Velikost:18x8cm Opomba: 1.Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo. 2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

1 .Ko prejmete predmet in zadovoljni z izdelkom, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 točk DSR.

2 .Če ne boste zadovoljni z našimi izdelki, prosim stik z nami nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da vam dobra rešitev.Negativne povratne ne more rešiti vse težave, če ne vemo, važno.

VIP FAHION je vodilni dobavitelj v ženske modni industriji.Znan po svoji letnik-zgleduje modo kot ženske, krila, ženske obleke, vrhovi, pribor in podobno, ponuja zanimivo in privlačno spletno nakupovanje izkušnja za vse, ki iščejo vintage moda za ženske.

Ustanovljen je bil leta 2013 , BunniesFairy je imela več kot 6 let, ki zagotavljajo našim strankam s visoke kakovosti, skrbno izbrane in dobro ceno, verodostojno vintage oblačila in pribor.

Po vključitvi industrijske verige, Načrtovanje, Izdelavo, Kontrolo Kakovosti, Dobavne Verige in Storitev za Stranke v letu 2015, BunniesFairy je lahko ladje edinstvene predmete iz prvotne oblikovalci za stranke po vsem svetu s hitro dostavo.

VIP FAHION skrbi za svoje stranke najbolj in smo vedno prizadevajo za 100% zadovoljstvo strank.Če imate kakšno vprašanje, ne oklevajte v stik z nami.Dobrodošli nakupovanje v BunniesFairy!Vaše zadovoljstvo je naš uspeh.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo Celinska Kitajska
Spol ŽENSKE
Material Spandex
Vzorec Tipa Risanka
Postavka Vrsta Maska
Razred zaščite NOBEN
Varnostni standard NOBEN

Podobni izdelki