80. Stranka Ozadje Dekoracijo Dobave Nastavite Napihljivi Boombox LED Očala Pogodbenice Prednost 80s 90s Hip Hop Sijaj Temo Rojstni dan Dekor

€14.15

Na seznam želja

Dogodek & Party

Opis izdelka


Paket Vključuje: 1× 80-ih temo stranki ozadje,1× napihljivi 80. retro mobilni telefon, 1 x napihljivi boom box; 6× LED osvetlitve senčenje očala Light Up Rave Očala: Narejen iz trpežne trde plastike.Ustreza večini odraslih in otrok nositi. 3 različni načini, ki so na voljo: hitro utripa, počasi utripa, in stalno.Igrače: napihljivi stranka rekviziti služil veliko namene, se okraski za igrače za otroke, ki so bili tam.Delujejo popolnoma kot del dekoracijo, kot tudi symble vintage.Hit &80. Pogodbenice Prednost— Super za Hip Hop party,otroški rojstni dan,80 stranka podpira,90-ih tematskih stranko,Coachella Valley Glasbeni Festival,karaoke party,rock and roll party,razred zbor rock n roll ,poroka in carnival party.Primerna za zabavo, pike, šole in photo booth.

KROMATIČNE ABERACIJE

Zaradi razlike med različnimi monitorji, sliko lahko odražajo dejansko barvo izdelka, zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

DEBELO

Na debelo, lahko stopite v stik z nami, in bomo ponudili najboljše popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

PO PLAČILU

Preverite naslov

Prosimo, preverite vaš naslov po vaše plačilo, vam bomo poslali ven, kot vaše naročilo naslov.Zato poskrbite, da je pravilno.

Počakajte potrpežljivo

Prosimo, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas in stopite v stik z nami, tako da bomo lahko lažje spremljanje to.

VRNITEV IN IZMENJAVO

1. Vsi naši elementi so preverjene in pakirani v dobrem stanju, preden dostava.

2. Naj najdete kakršne koli težave z naših artiklov, prosimo, ne oklevajte v obrnete na našo pomoč strankam v roku 7 dni po prejemu artiklov.bomo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave in da ste zadovoljni.

3. Če niste popolnoma zadovoljni z nakupom, se boste lahko vrnili k nam ali exchange.Vse se vrne predmet ne sme biti uporabljeno ali prikazan znak za namerno povzročeno škodo in bi morala biti v originalni embalaži.( Kupci, bi morali nositi tovornega in nazaj, če ni problemom kakovosti izdelka.)

POVRATNE informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Vaše mnenje je za nas zelo pomemben. 2. Če ne boste zadovoljni naših izdelkih, vas prosimo, da nas kontaktirate v času.Zagotavljamo vam bomo 100% rešiti vsak problem za vas.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material Krpo
Priložnosti Stranka

Podobni izdelki