VODOOL Brezžični Zračni Kompresor Električna zračna črpalka s Prenosnimi Tlaka v Pnevmatikah LCD-Zaslon Pnevmatike Inflator za Avto, Kolesa 12V 150P

€7.53

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


M6 12V 150PSI Črpalka Zrak Brezžična Mini Kompresor za Zrak Prenosna Polnilna Avto, motorno kolo, Kolo Kolesa, Pnevmatike Pnevmatike Žogo Inflator

Funkcija:

Razvit za nujne primere, črpanje visokotlačni pnevmatike se uporabljajo v kolesarskih mednarodnih tekmovanjih.

Primeren tudi za polnjenje navadnih koles, avtomobilov, motornih koles, kroglice, napihljive igrače in drugih zabavnih in turističnih proizvodov.

Specifikacija:

Barva: Srebrna, Črna (Neobvezno) Vhodna napetost: polnilnik 5V/2A

Delovni tok: 1-5A

Največji tok: ≤5A

Brez obremenitve tok: ≤2A

Zrak učinkovitost: 2 minut za 1.95 gorsko kolo pnevmatike

Zmogljivost baterije: 2000mAh 12.4 V

Razsvetljava v sili: 80lm za 10 ur

Delovna temperatura: -20℃~+70℃

Polnjenje metoda: Micro USB

Čas polnjenja: približno 2 uri

Zračni tlak: 150PSI/10.3 BAR/990KPA/10,5 KG/CM

Velikost izdelka: 250*56*47mm/9.84*2.20*1.85"

Pakiranje velikost: 289*70*73mm/11.4*2.76*2.87"

Neto teža/Bruto teža: 750g/500g

Navodila za uporabo:

1. Vstavite kodo pin za en konec polnilnika v avto USB vnaprej, in vstavite drugi konec kabla USB priključite v USB vtičnico, na vrhu črpalka za polnjenje črpalke.Običajni čas polnjenja je 4 ure po prvem polnjenju in dokler vsak polnjenje ni popolnoma napolnjena.

2. Povežite en konec pnevmatike inflacije priključek za zrak valja, in pritisnite, drugi konec pa v ventil pnevmatike jedro, in nato pritisnite navzdol obrnjene sponke.Prosimo, upoštevajte, da je povezava zaporedje je zelo pomembna, hkrati bodite pozorni, da razlikujete med Ameriški in francoski cevni spoji.Skupno v sapnik sama je Ameriški, in neodvisni francoski skupni mora biti privijačen na Ameriški skupnega.

3. Vklopite gumb za vklop / izklop, LCD zaslon začne na zaslonu, pritisnite znova, da zaženete pretvorbo med štiri enote PSI, BAR, KAP, KG/CM, izberite enoto, ki jo želite, nastavite nastavitev gumb za nastavitev tlaka vrednost, ki jo potrebujejo, in končno pritisnite stikalo za zagon rasti.Pri napihovanju, LED na dnu valj sveti.

4. Nastavitev ključne je vrednost tlaka nastavitev tipko kliknite za počasno prilagajanje, dolg pritisk za hitro prilagajanje, prilagajanje na ustrezen tlak vrednost napihnjene predmeta; vrednost tlaka, utripa za 4 sekunde, samodejno določi, ali pritisnite stikalo za nastavitev .

5. Pritisnite tipko za vklop, ko zračnega tlaka doseže vrednost tlaka nastavite, smart inflator bo samodejno ustavil inflacijo delo takoj, ampak LED svetloba je še vedno, in nato pritisnite stikalo za vklop, da izklopite luči.

6. Ko je inflacija je konec, hitro odvijte pnevmatike inflacije priključek iz ventil jedro ali v nasprotni smeri urnega kazalca.Pred unscrewing, bodite previdni, da preverite, ali pnevmatike inflacije priključek je vroče; to je normalno, da se bo majhna količina uhajanje zraka, ko je priključek za unscrewed.

7. Če je ocenjeno, da tlak v pnevmatikah je previsoka, lahko uporabite pnevmatike inflacije priključek privijte na primerno mesto na ventil jedro vbočeno in zmanjšanje tlaka.

8. Odvijte pnevmatike inflacije priključek iz glavnega motorja, jo vstavite v režo za shranjevanje na dno cilindra, dal valja v suhe in prezračevan varno mesto.

Obvestilo:

1. Prepovedano je za otroke, da uporabljajo to inflator!Hranite ga izven dosega otrok!Nikoli ne vstavljajte v sapnik v usta, ušesa in oči, živih živali, in ne uporabljajte inflator kot igrača!

2. Prepovedano je, da uporabite ta plinske posode v bližini vnetljivih in eksplozivnih tekočin in plinov (npr. bencinski servisi)!

3. Ljudje ne bi smeli oditi med inflacijo postopek in naprava mora biti ustavil za 8 minut po neprekinjene uporabe za 8 minut.

4. Če je neobičajen zvok ali je temperatura previsoka, v času inflacije, prosimo zaustavite takoj in pustite, da se ohladi za vsaj 15 minut.Berljivo v sapnik je vroče.

5. Izdelek je odporen na dež, voda in vpliv.

6. Če plinske jeklenke, se ne uporabljajo za dolgo časa, je treba skladiščiti v suhem in zaprtem prostoru.Za dolgoročno hrambo, priporočamo, da za polnjenje, enkrat na tri mesece.

7. Pred uporabo polnilne črpalke, preverite, ali je baterija polna dovolj.Prvi del je 4 ure.Po vsaki polnjenje ni popolnoma napolnjena, indikator polnjenja je tam, kot da je baterija popolnoma napolnjena.

8. Za varnost vas in druge, prosimo, uporabite črpalko in dodatna oprema v skladu z navodili proizvajalca.

9. Načini uporabe, ki ni naveden v navodilih za uporabo se lahko povzroči nevarnost.

Opomba:

1. Tam se lahko rahlo velikost odstopanja zaradi ročnega merjenja, različne merilne metode in orodja.

2. Slika morda ne odraža dejanskih barve element, ki zaradi različnih fotografiranje svetlobe, kota in monitor.

1 X Pnevmatike Inflator

1 X Napajalni Kabel

1 X USB Kabel

1 Set X Smart Deli

1 X Ročni

[relateproductdetail/]

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Tip Vtiča US
Element Teža /
Delovnega toka 1-5A
Največji Tok ≤5A
Napetost 12V
Postavka Višina /
Zrak učinkovitost 2 minut za 1.95 gorsko kolo pnevmatike
Zmogljivost baterije 2000mAh 12.4 V
Blagovna Znamka VODOOL
Postavka Premer /
delovna temperatura -20℃~+70℃
Postavka Dolžina /
Element Širina /
barve Srebrna, Črna (Neobvezno)
Način Polnjenja Micro Usb
Vrsta Materiala pnevmatike inflator
No-trenutne obremenitve ≤2A
Postavka Vrsta Črpalke
Ime Modela Zračna Črpalka
Zasilno razsvetljavo 80lm za 10 ur
Poreklo CN(Izvora)
Vhodna napetost Polnilnik 5V/2A

Podobni izdelki