2000Users IP68 Vodotesen Kovine Nerjaveče jeklo RFID Dostop do Nadzora Tipkovnico ID card Reader varnosti 12V/24V DC in AC

€14.86

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


IP68 Vodotesen na Prostem Uporabite Kovinsko Nerjavno jeklo Bralec 2000Users WG vhodne in izhodne varnosti RF Dostop do Nadzora Tipkovnico

I. Opis

Enota je ena vrata večnamenska samostojna krmilnik za dostop do ali Wiegand izhod tipkovnice ali bralnika kartic.Primeren je za montažo bodisi notranjo ali zunanjo v težkih okoljih.To je nastanjen v močan, čvrst in vandal proof Cinkove Zlitine electroplated primeru, ki je na voljo bodisi v svetlo srebrni ali mat srebrne barve.Elektronike so v celoti spraviti tako enoto, je nepremočljiva in ustreza IP68. Ta enota podpira do 2000 uporabnikov v obeh Kartico, 4-mestno PIN ali Kartica + koda PIN možnost.Je vgrajen bralnik kartic podpira 125KHZ EM kartice,13.56 MHz kartic Mifare.Enota ima veliko dodatnih funkcij, vključno s ključavnico izhodni tok kratkega stika zaščito, Wiegand izhod , in osvetljene tipkovnice.Te lastnosti je enota idealna izbira za dostop do vrat, ne samo za majhne trgovine in domačega gospodinjstva, ampak tudi za komercialne in industrijske aplikacije, kot so tovarnah, skladiščih, laboratorijih, v bankah in v zaporih.II.Funkcije Nepremočljiva, ustreza IP68 Močno Cinkove Zlitine Electroplated anti-vandal primeru Celotno programsko od tipkovnice 2000 uporablja, podpira Kartice, PIN Kartico + PIN se Lahko uporablja kot samostojno tipkovnica Osvetlitev tipke Wiegand 26 vhod za priključitev zunanjega bralnika Wiegand 26 izhod za priključitev na krmilnik Nastavljiv Vrat Izhod čas, čas Bujenja, Odprta Vrata času Zelo nizko porabo energije (30mA) Hitro delovne hitrosti, Zaklepanje izhodni tok kratkega stika varstvo Enostaven za namestitev in program Zgrajena v svetlobno odvisni upor (LDR) za anti zlorabiti Zgrajena v zumer Rdeča, Rumena in Zelena LED prikaz delovnega stanja

IV.Pralni podrobnosti

V. Nepremočljiva Test in Nizke temperature test(Lahko dobro deluje v -45degree in delo v dež in vihar!)

VI.Anti Zlorabiti Alarm

Enota uporablja LDR (svetlobno odvisni upor), kot anti zlorabiti alarm.Če tipkovnica, se to odstrani iz kritje potem zlorabiti alarm bo deloval.

VII.Enota, ki deluje kot Wiegand Izhod Reader

V tem načinu enota podpira Wiegand 26 bitni izhod tako Wiegand podatkovnih linij lahko priključite na kateri koli upravljavca, ki podpira Wiegand 26 bit vhod.

1PCS IP68Waterproof RFID Nadzor Dostopa 1Pcs angleški Uporabnik manul 10PCS RFID Tag Vijak pogona

1. Garancijski Servis bo počaščen, če škoda ni posledica človekovih Smo Podjetje Zagotavlja 1 let garancije za relativno izdelkov. (razen predmetov, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnili k nam v garancijskem roku(in v originalni

embalažo,ČE je to mogoče), morate povejte nam, kaj je napaka in da nam www.fijet.si ID,NE BOMO POPRAVILA

ALI ZAMENJAJTE POSTAVKE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE!

3. Negativne povratne informacije ali Nizko DSR ne rešuje temeljnih vprašanj .Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 10days, da se vrnejo od datuma, ko jo je prejel.ČE ta element v Vaši Lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in MI NE BO VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš www.fijet.si ID.

3.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGO VELIK ZNESEK, da ob prejemu element v izvirno stanje in Embalaže z allComponents in priloženi pribor, Po TAKO Kupec in prodajalec preklic transakcije iz www.fijet.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

1. Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.Predmeti so le dobavljeno po plačilu, je potrdil, 2. Dostava bo ladja, da vsak s svojimi sledenje numberm in si lahko ogledate status pošiljke na ustrezni spletni strani.DHL/UPS/Aramex/Fexed : 3-7 delovnih dni (Imamo pravico, da izberejo enega od dostava način, da vas) e-EMS: 5-15 delovnih dneh China post:10-40 delovnih dneh www.fijet.si Standardna dostava: 10-40working dni

3.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče,zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz. 4. Prosimo, poskrbite, da boste imeli nobenih težav obračuna carinski in poskrbite, da vam na voljo na naslov, ki ga je napolnjena na www.fijet.si. 5. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Kartico branje razdalje 3-6 cm
Nastavljiv Vrat, Rele čas 0 -99 sekund
Nastavljiv Čas Bujenja 0 - 3 minut
Aktivne Kratkoročne manj kot 60mA
Idle trenutno 25mA
Ožičenje Povezave Električna Ključavnica, Izhod Gumb, Zunanji Alarm,Externl reader
Obratovalna Napetost DC/AC 12V/24V
Nepremočljiva Ustreza IP68
Številka Modela SJY-S602W
Uporabnik Zmogljivosti 2000
Blagovna Znamka Realhelp
Zaklepanje Izhodna Obremenitev Max 3A

Podobni izdelki