Kratek Valček Poročna Tančico z Glavnik, Bela, Slonokoščena Til Poročni Veil za Poročno Obleko Velos de Novia poročni dodatki

€10.89

Na seznam želja

Poroke & Dogodki

Opis izdelka


Veu De Noiva Kratek Valček Poročna Tančico z Glavnik, Bela, Slonokoščena Til Poročni Veil za Poročno Obleko Velos de Novia poročni dodatki

--------------------------------------------------------------------------------------

Porduct Opis

upamo, da tančico model meritve lahko pomaga bolje razumeti, fit to tančico.Izvora, Narejeno na Kitajskem

Pogoj Novo brez oznake Bele Barve, Slonovine Materiala Poročne Iluzijo, Tila, škarje Velikost

1 sloj brez Glavnik , Valček Dolžina, širina: 150 cm

Druge Opis

Dostava Mi ladje po vsem SVETU.Postavka, ki bodo dobavljeni iz 1-2 delovnih dni od Kitajske po Pošti s polno plačilo prejeli.Če želite hiter način,se, prosimo, obrnite na nas vnaprej.Hvala.Čas dostave spodaj: China Post Letalom, je po navadi okoli 18 do 30 delovnih dni.

Plačila sprejemamo samo Depozitni.ECheque bodo potekala, dokler ne zbriše.PLS pustite ime, priimek in naslov za dostavo .

Določila in Pogoje, Vse prodaja, so dokončne.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po koncu aution.Kupci, ki so odgovorni za dodatno COD dajatve, DDV, Carinskih pristojbin in Dajatev pri uvozu (če obstaja).Smo LE ročaj dostava za vas.

Garancija & politika Vračanja Garancija: 30-dnevno garancijo od odposlano datum.Prosimo, kontaktirajte nas preko e-pošte, pred vrnitvijo teh okvarjen element.Kupci, ki so odgovorni za vrnitev stroškov dostave, pod nobenim pogojem.Samo okvarjeni izdelek bo na voljo exchange.Vrne prispevke, ki mora vsebovati originalni embalaži in pribor.

Storitve za stranke Prosimo, da nas kontaktirate preko www.fijet.si sporočilo, če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z nakupom, preden zapustijo povratnih informacij.Prizadevamo si za POZITIVNE povratne informacije s 5-ZVEZDIC.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka Vzhodni Ulici
Ime Oddelka Za odrasle
Vrsta Valček Tančico
Veils Plasti Ena Plast
Tehnika Appliqued
Številka Modela čipke tančico
Spol ŽENSKE
Postavka Vrsta Poročne Veils
Material Poliester
Veils Rob Slog Čipke Rob

Podobni izdelki