Nastavljiv Pet Pes Ovratnik Trajne Kuža Multicolor TPU Ovratnice Vrvici Nepremočljiva hišni Ljubljenčki Pribor Ovratnik za Psa Chihuahua francoski

€2.46

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Trdno TPU Pes Ovratnik Trajne Kuža Ovratnik Osebno Nepremočljiva Nastavljiv Pet Ovratnik Za Psa Chihuahua francoski Buldog Yorku

Opis:

Ime:Nepremočljiva Pet Ovratnik Materialni:TPU

Ovratnik velikost:

Velikost Dolžina Širina Debelina S 45 cm 2 cm 0.25 cm L 65 cm 2,5 cm 0.25 cm (Ročno merjenje Lahko Prisotnost 1-2 cm Razlika)

Funkcija:

Ta odstavek Ovratnice ima prednosti vodotesen, odporen na vonj in enostaven za čiščenje.Natezna trdnost je močnejši od navadnih najlon tkanine, in to sprejema preprost in modna barva design.

1.Naročila se obdelujejo v 1-5days po tem, ko je plačilo izvedeno, in preverjanja. 2.Brezplačna dostava za večino držav. 3.Pošljemo vam jih na Kitajskem Post Zraku, če je paket manj kot 2 kg. 4.Če vaš nakup več kot 2 kg, bomo samodejno izbere ekspresna dostava (DHL / FEDEX / UPS / EMS / Posebno linijo) Ali blaga, ki so razdeljene v več paketov za pošiljanje za vas. 5.Bomo poskrbeli dostava po naslov kupca zagotoviti, zato prosimo, potrdite, in preverite naslov podrobnosti, ki jih je napolnjena na www.fijet.si. 6.Če ne morete sprejeti vaš element v 6 tednih, vas prosimo, da nas zdaj, preverili bomo za vas, ga.

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni. 2.Prosim, pustite Pozitivne Povratne informacije in 5 Zvezdic,če ste zadovoljni s predmeti.Bomo cenim, če lahko objavite slike predmeta. 3.Če imate kakršna koli vprašanja o izdelkih ali storitvah,prosimo, obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vsa vprašanja in vam z najboljšo storitev za stranke,Hvala vam!

1.Preverili bomo vsak element pred odpremo, da bi se izognili vrne za poškodovano ali nepravilno.Zato po prejemu blaga, prosimo, preverite to iz oči v oči. 2.Če obstajajo geni, prosimo, da zahtevek za odškodnino za kurirsko podjetje takoj (Mi bo v pomoč pri terjatve). 3.Če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete element.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje prometa pristojbine. 4.Prosimo, upoštevajte: Mi ne zajemajo vse elemente za škodo, ki se po uporabi ali kot posledica vodo.

Pišite prek Alibaba.com " s centra za sporočila Traja čim več informacij o težavi, ki ste, ki imajo Dovoljenje za vračilo predmeta bo izdan Vrnete izdelek za dogovorjeno zamenjavo ali vračilo Vseh vrniti shipping stroški so odgovoren kupec

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


barve Črna,Rdeča,Modra,Rumena,Vijolična,Zelena,Oranžna
Sezona Vse letne čase
Vrsta Psi
Ovratnik Tip Osnovna Ovratnice
Poreklo CN(Izvora)
ovratnik pes Naramnice za yorkie
Funkcija Osebno
Blagovna Znamka OKRETNA
Podpora Debelo Dropshipping Podporo
Za Majhne, Srednje Velike Pse
Hišni Pes Ovratnik Trdno TPU Pes Ovratnik Trajne Kuža Ovratnik
vzorec Trdna
Material TPU
pes ovratnik francoski buldog

Podobni izdelki