JBC Original Spajkanje Nasveti C115-118 Za Varjenje

€30.64

Na seznam želja

Orodja

Opis izdelka


Zakaj Kupiti JBC?

1. Spajkanje na nižjih temps 50°C nižja kot pri drugih blagovnih znamk 2. Hitro temp recovery 350°C v 2 sekundah 3. Nasvet življenje x5 krat Uporabo Spanja & Mirovanje funkcije 4. Hitro in Enostavno kartuše ekstrakcijo Prihranite čas in povečate vašo produktivnost 5. Sedem različnih orodij kontrolno enoto omogoča 7-orodje spreminjanje 6. Več kot 400 vložkov po Meri made modelov 7. Ergonomsko in udobno za Kratek nasvet-na-grip 8. Prijazen meni, da prilagodite Več kot 20 parametrov in števci 9. Stalne inovacije izdelek Sestanek strank spajkanje potrebuje 10. Komuniciranje Postaja-RAČUNALNIK Upravljate svoje delo na daljavo Naših Storitev, to prednost, da handif MRO integriranih storitev javnega naročila

1.Prihranite čas

Postopek pridobivanja je uporaba elektronskega poslovanja, učinkovitega varčevanja za javna naročila in čas naročanja osebje.

2. Kratki dobavni roki

veliko zalogo, da bi se izognili nekaj proizvodnih podjetij v pomanjkanju, ne morete uporabiti, da bi poškodovane opreme.

3.napoved javnega naročanja

Kupci preko MRO naročila integracije in handif spletni sistem za sinhronizacijo sidranja, boljše razumevanje je potrebno izdelek dostave cikel, da se vzpostavi optimalni nabavni načrt.

4. nenadno nakup

Stranka vzdrževanje, vzdrževanje, delovanje in sorodnih izdelkov, saj je nekaj potrošni, tako pogosto v uporabi škodo, ki bi nastala v nekaterih nepredvidenih nakup, v tem času, handif MRO je preprost postopek in relativno anastomosis s široko paleto izdelkov, izboljšanje podjetje za predelavo nesreče nesreče tveganja.

5. zagotavljanje kakovosti

Handif integrirano MRO nakup neposredno sodelovanje s številnimi blagovne znamke proizvodnje

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela C115-118
Poreklo ES(Izvora)
Blagovna Znamka HANDF
Uporaba Varjenje

Podobni izdelki