6Pcs / Veliko Vroče Prodaje 2020 Seksi spodnje Perilo za Ženske, Brezšivne spodnje Hlačke M L XL XXL 810

€7.54

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Pridobite kupon preden kraj, da.

Brezplačna dostava za naročila nad , ki je poln gosenicami

Podrobnosti

Dostava

Brezplačna dostava za naročila nad , ki je poln izsledi in hitro.več kot 5 evrov, pošljite s spodaj shipping company,

Nasvet

1.Ruski prijatelj ,morate zapustiti svoje polno ime ,naslov in poštno številko, v vrstnem redu ,izogibajte se ne prikaže parceli. 2.Sledenje spletni strani za kitajsko post air mail, kot je opisano spodaj : https://global.cainiao.com/ 3.Če se kupec ne nahaja na domu in dostave ne uspe, se obrnite na lokalni pošti prvi.

Po Prodaji Storitev

Hlačke bo bil poslan kupcu,po zagotavljanje, da je vse v redu.učinkovite proizvodnje,strokovno proizvodnja,visoka kakovost inšpekcijskih pregledov,strokovna embalaže in hitro dostavo,prinašajo stranke, ki je kot nalašč življenjskih poti.

1.Vse izdelke so opp packae in najboljše pakirani pred shippment.da se izognemo napakam in pogreša. 2.Če ste prejeli blago in našli prejeli napačna velikost ali slog , vas prosimo, da fotografije in stik z nami, se bomo potrudili, da vam pomagajo rešiti to. 3..če ne so informacije o sledenju(5 dni po poslani).prosimo pogodbe z nami, mi pa bomo preverili, to in to rešiti hitro. 4. Da bi imeli dovolj časa, bomo prevzeli pobudo, da vam pomaga razširiti varstvo časa,donot skrbi, 5. več kot 60 dni, ne posreduje ali vedno sledenje infomacije , bomo, kot do nadomestila za vas. 6.Vaš satifaction in pozitivne povratne informacije, je zelo zelo pomembno za nas , prosimo, leavepositive povratne informacije in 5 zvezdicami, če ste satisifed z našo opremo in storitve, če stvar, ki bi si niso satisifed ali jezen,, bomo poskušali naši moči, da slove problem dušilka ste satsfied.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Velikost M. L. XL.XXL
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela 810
Dekoracijo NOBEN
Postavka Vrsta Hlačke
Material Spandex
Blagovna Znamka prettywowgo
Vzorec Tipa Trdna
Dvig Tip Mid-Rise
Hlačke Tip Hlačnic
Količina 6 kos
Spol ŽENSKE
Nespodobno Sliko No
Spolnost No
Sestava Materiala 90%Najlon,10%Spandex
barve črna.bela.rdeče.kože.pinl.svetlo roza

Podobni izdelki