Po meri čarobno razmislek dvojno stranicami antilop korejski idol navijajo slogan kpop fansite jungkook yunjoong wayv donghyu MOQ 5pcs

€3.72

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Prodajne Točke

No spot prodajo,vse slogan, ki je prilagojena za vaš design.Citat s količino, prosimo, potrdite z nami za ceno, preden ste naročilo. 1.velikost:60 x 20 cm ,45*15 cm ,60*30,60*40,18*6 cm,15*5cmor koli druge velikosti 2.material: dvostranski antilop 3.Lahko natisnete double-sided (obojestransko). 4.Lahko dodamo bleščice, laser, odsevni ,magic razmislek posebne učinke . 5.minimalna količina:5pcs, cena je za 1pc, ki temelji na diod 5pcs ali več z isto zasnovo. 6:če imate wechat,pls dodaj me:evagao11 za hiter odziv 7.Prosimo, navedite datoteke, ki so več kot 500kb ali več kot 800*1500 slikovnih pik.Večje slikovnih pik, je jasnejša učinek.Na voljo v PS, AI ali Jpge, png .ločljivost (R): 300 ali več (pik / palec).Prosimo, da pošljete datoteko [email protected] prosimo tekmo svoje www.fijet.si ID številke in www.fijet.si številko Naročila, hvala 8.O barvna razlika: barvna razlika izdelkov za tiskanje, ki je ni mogoče izogniti 100%.Ponavadi priporočamo stranke, da bi vzorec vnaprej.Če ne bi vzorcu, meri izdelkov, ne sprejema vračila blaga zaradi barva razlika.

Prikaz Izdelka v Uporabi

paket

Ločeno zadrgo vrečko za vsako slogan

V: Kako dolgo je proizvodnja časa?

A: normalno izdelek čas:5-7 dni

Q: kaj je gradivo?

A:dvojno stranicami antilop

vzorec slogan

Delni vzorec navijajo banner

Zgodba Blagovne Znamke

Ta trgovina je specializirano za proizvodnjo po meri kpop slogan,smo skoraj deset let izkušenj z dobro kakovost in razumne cene, naši izdelki so široko priznane in zaupanja, ki ga stranke.Pozdravljamo nove in stare stranke iz vseh družbenih slojev, da nas kontaktirate, za prihodnje poslovne odnose in medsebojno uspeh!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Ročno Brisačo
Teža 60g
Velikost velikost
Tehnika Tkanine
Material dvojno stranicami antilop
Slog anime
Design glede na stranke " risba
Cena več cenejša
vzorec TISKANE
Nastavite Vrsto No
Vzorec Tipa Tiskanje
Za enkratno uporabo No
gsm 300gsm
Absorpcija 5s-10s
Moq 5pc

Podobni izdelki