Zonestar Nov Prihod 32bits ZM3E2 Reprap 3D Tiskalnik Visoko Integrirana Vse-v-Enem Mini Nadzorni odbor Krmilnik za Dual Iztiskanje

€24.69

Na seznam želja

Opis izdelka


Nov Prihod 32Bits Vse-V-Enem 3D Tiskalnik Nadzorni Odbor

OPOMBA:

Privzeto DC vhod termi n al ni vgrajena, če želite, nas, da spajkanje je, prosim, pustite sporočilo na nas.

Možnost

ZM3E2 1 PC ZM3E2 nadzorni odbor Z Žico & ENDSTOPs 1 PC ZM3E2 nadzorni odbor z 5PCS 1 Meter Motornih Kabel in 3PCS ENDSTOPs

Opis

ZM3E2 je ZONESTAR 's najnovejšo 32bits 3D tiskalnik nadzorni odbor.To je značilnost bogati vse-v-enem elektronika rešitev za Reprap in drugi CNC naprav.To zgrajena v STM32F103 MCU na krovu, ki je 256K Flash 48K ROM in RAM, delovna frekvenca je tako visoka, kot 72MHz .To izgradnjo in5 motornih gonilnik chips HR4988 na krovu, ki lahko podpira max 128 mikro korakom, to pomeni, da motor deluje z manj šuma.Je bogat vmesnik, podpora za povezavo z 128x64 pik LCD zaslon ali zaslon OLED, 3Dtouch(BLtouch), TFT-LCD krmilnik, in FRODs.

128x64 LCD zaslon:

128x64 OLED zaslon:

3Dtouch:

TFT-LCD krmilnik:

FRODs:

Premer

Vmesnik Opis

Stikalni Načrt

1、čas Dostave lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone, in če imate, ne prejema blaga preko načrtovanega časa(slabe vremenske razmere, ipd),prosimo, obrnite na nas v času, hvala vam!

2、Če je naslov v oddaljenem območju express company, boste morali plačati dodatne daljinsko takse, vrednost je približno US$30 US$50;Naše prodajalce v stik z vami.preden smo se dostavijo na parceli.

1、 Kupci morajo vedeti, uvoz, zakoni v vaši državi pred naročilom, brezplačna dostava ne vključujejo uvozne dajatve, Preverite pred naročilom!

2、Smo lahko prijavite nizko prijavljeno vrednost po meri stroškov.če imate druge zahtevo, samo pustite sporočilo, da bi pripomba stolpec ali pa nam pišite

1 、paket je bil temeljito preveriti in skrbno zapakirane pred odpremo.priporočljivo je, da si vzamete nekaj fotografija package ko ga prejmete, in prečenje video, ko odprete paket.

2、 Če je na zalogi, bomo poskrbeli naključno barvo PLA za vas .Ne sprejemamo spora zaradi barvo darilo nitke.

3、 Napajalni kabel: na splošno, da bo s svojim nacionalni standard, ki se kot privzeta konfiguracija.

4、 Dokument: stared v SD in prav tako na voljo na cloud storage.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas petimi zvezdicami povratne informacije.Vaše pozitivno mnenje je za nas pomembno.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom z nevtralno ali negativno mnenje.Bomo potrudili, da reši problem, hvala vam!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Postavka Vrsta matično ploščo
Blagovna Znamka ZONESTAR
Številka Modela ZM3E2
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki