Ročni Parnik za Oblačila-Prenosni Oblačilo Gubam Odstranjevalec za Potovanja in Domačo Uporabo-Hitro Ogrevanje z Auto Izklop in Uhajanja P

€16.45

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


1.Naš novi sistem ogrevanja bo segreje v 30 sekundah in zagotavljajo gub pare za 10 minut, manjše razlitje in višja varnost kot katera koli druga parnik.Nežno železa vse obleke, zavese, listi, itd.Enostavno lahko razkužite, osveži in jo očistite.Vzamete s seboj kamorkoli greste, ta vsestranski parnik ne bo pustil na cedilu.

2.Močan in nežen-le ABS / PP potovanja parnik na trgu brez BPA.Naši edinstven lahka zasnova preprečuje parnik s polivanjem ali zalivanje.Rezervoar za vodo lahko imajo do 5 unč tekočih / 150 ml vode iz pipe.Celo najbolj občutljive tkanine lahko uživajo kuhanje za do 10 minut.

3.RIN Gubam Radirka-ste prepozno?V samo 90 sekund, lahko takoj odstranite najtežji gube.Na parnik lahko ne le odstraniti gube, ampak tudi razkuževanje obleke, zavese, draperije, prte, posteljnino, tapetništvo, igrače, itd.

4.Varnost in zaščita, Ne skrbite, ko ni vode, ko paro.Ko voda v rezervoar za vodo je izpraznil, je parnik bo samodejno zapreti, da preprečite opreme pred pregrevanjem in zagotovi vašo varnost.To je dolg napajalni kabel, zato priporočamo, da ne uporabljate podaljševalni kabel.

5.Velikost je malo, ki se lahko izvede na poslovno potovanje, in je hitro in enostavno rešiti vaš oblačila težave.

Ime: Likanje Stroj

Nazivna moč: 700 W

Nazivna napetost: 220V

Parni čas: približno 30 sekund

Rezervoar za vodo kapaciteta: 150 ML

Napajalni kabel dolžina: 1.7 metrov

Vrsta vtiča:EU Plug,to velja tudi za Indonezija, Nemčiji, Franciji, Španiji, Italiji in tako naprej./Vrsta vtiča:KRALJESTVU plug,to velja tudi za Malezija, Združeno Kralj in tako naprej.

velikost:8.3x5.7x3.4 palčni

Material:ABS

barva:bela

Vsebina Paketa:

1 * Visi železo

1 * Priročnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Rezervoar za vodo prostornine
Certificiranje CE
Funkcija 1 oblačilo parnik
Velikost
Moč (W) 700 W
Ime
Podpora No
Razvrstitev Parna krtača
Parni Trajanje (Min) 60moj
Temperatura Orodja Dveh tranš termostat
Material
Parni Čas
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka FGHGF
Funkcija 2 Oblačila konj
Nazivna napetost
Vrsta vtiča
Številka Modela Visi železo
Nazivna moč
Napetost (V) 220V
Napajalni kabel dolžina
Podpira Anti Suho Gorenja Da,

Podobni izdelki