Vožnja Kolesa Zastavo Trajne Nepremočljiva Vremensko Trganje Gorsko Kolo Varnost Zastavo Otrok, Kolesarska Oprema

€5.59

Na seznam želja

Kolesarske Opreme,

Opis izdelka


Bullet Točk:

1、Bi Kolesarjenje Varno: varnost zastavico omogoča kolesarjenje varnejši, andthe izposoja zastavo je približno 6 metrov v višino, ki omogoča vozila bodite pozorni, da boste maksimalno.Svetle barve varnostni znaki, da ste bolj pritegne.

2、Enostaven za Namestitev: varnost zastave je mogoče namestiti z orehi na zadnji osi, in je primerna za vse standardne otroška kolesa.

3、vremenskim vplivom in Trpežne: na voljo so različne barve za neobvezno, vključno z oranžne in rdeče.In zastave je narejen iz plastičnih in kovinskih in varnost zastavo na jambor, narejene iz steklenih vlaken je proti vremenskim vplivom.In je razdeljen na 3 dele, vsak del ukrepov o 23.6 cm v velikosti, in deli, ki so lahko povezani s priključki in višina se lahko prilagaja glede na različne scenarije.

4、Več Namenov: Primerna za pritrjevanje na kolesa, osi ali prtljažniki.Lahko se uporablja tudi za priklopna vozila, skuterji ali karting, enostaven za namestitev.Primerna za majhne otroke in odrasle.Se lahko namesti na zadnji strani kolesa.

5、kot Nalašč za Kolesarjenje: zastavo se lahko solza-dokazilo in nepremočljiva prijavo, in vsi znaki v paketu so izdelana iz poliestrskih vlaken in pokaže z barvo za tiskanje, in zastavo, je vodotesen in enostaven za čiščenje.

Značilnosti:

Največ 6 metrov višine.

Močno steklenih vlaken zastavo na jambor.

Trganje in nepremočljiva zastavo.

Specifikacije:

Jamboru dolžina(o): 60cm/23.62 v x3 vozlov

Teža(približno): 185 g

Material: iz steklenih vlaken,

Seznam Vsebine:

3 * Zastavo Pole

1 * Zastavo

3 * Zastavo Pole Priključek

1 * Določitev Orodje

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Velikost 60cm/23.62in x3 knots
Vrsta Nalepke
Material Iz steklenih vlaken,
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki