Viltrox EF-EOS R Objektiv Nastavek Ostrenje Objektiva Adapter Celoten okvir za EF/EF-S Objektiv za DSLR Canon RF Nastavek EOS R NS R5 R6 Fotoaparat

€46.25

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Opis

1.Ta visoko kakovost objektiva adapter je zasnovan posebej za obstoječe EOS EF/EF-S objektiv EOS R/RP kamere.Z elektronsko zatiči, ki omogočajo samodejno izostritev.

2.Vmesnik se lahko namesti na obstoječe 60 modeli, EF, objektiv skupine(vključno z EF-S objektiva).

3. Popolnoma elektronskim nastavkom priključite EF objektivi,da bi polno igrati stabilizator slike in AF snemanje uspešnosti.

Značilnost: Robustly zgrajena za težka uporabo - cinkove zlitine dis litje jedro z zamenljivimi kovinsko stojalo.Prefekt uspešnosti zagotovljena:-vse kontaktne nožice, ki so narejeni iz bakra nato electroplated z zlatom za največjo prevodnost Vse dele, ki so narejeni v ozke tolerance plesni, ki bi napajalnik za dolgo časa in udobno uporabo.Elektronski samodejno ostrenje.Poudarek neskončno.visoko-tehnika zdravljenja na kontaktni zatiči,ki omogočajo popoln prenos signala med objektivom in fotoaparatom.Podpora obstoječih funkcijo leče.z 1/4" odprtina za stojalo.Material: cinkove zlitine dis litje jedro z zamenljivimi kovinsko stojalo.Prihaja s sprednje in zadnje strani kape.

Primerno za:

Objektivi: Canon EF / EF-S mount leče.

Kamera:Canon EF-EOS R /RP

Paket Je Vključeno:

1 x Adapter za Objektiv

1 x Prednji pokrovček

1 x Zadnji pokrovček

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka VILTROX
Združljiv Blagovne Znamke Canon
Certificiranje CE
Številka Modela EF-EOS R
Poreklo CN(Izvora)
Združljivi Objektivi Canon EOS EF, EF-S
Primeren za Fotoaparat Canon EOS R / EOS NS

Podobni izdelki