Maximumcatch Potovanja Letenje Ribiško Palico S 43 cm Coudura Palico Cev 8 Oddelkov Čisto 30T Ogljikovih Vlaken Zmerno Hitro Ukrepanje 4/5/8 WT

€57.81

Na seznam želja

Ribolov

Opis izdelka


Maximumcatch Potovanja Fly Ribolov Rod 8 Oddelkov S 43 cm Coudura Palico

OSEM KOS POTOVANJA ROD za NAJBOLJ RIBOLOV APPLICATION –Namenjen za pogosto potujejo ribič, enostaven za prevoz, potovanja neopazno,vam ponuja priložnost, da so enega dodatnega dneva ribolov, ko ste omejeni za koliko lahko nosite na poti.

IZKLJUČNO MAXLINQ PRAZNO TEHNOLOGIJA - Čisti 30T mešani 40T iz ogljikovih vlaken.Z mešanimi 5 plasti ogljikovih Ojačani Mišični ogljika plast za vsaj 25% v močnejši in 15% v lažji.Ukrep je Srednje hitro, kot 8-kos palica, samo 16 cm.ulivanje je presenetljivo dobra in podobno, 4-kos palica.

USPEŠNOST in PREDSTAVITEV - rod obremenitve gladko globoko ino palico.V spodnjem razdelku je trd in posredovati pooblastilo za nasvet.In moč je dovolj, da bi v večjih rib.In to je zelo vsestranska palica za litje suhe muhe, indikator ploščadi in majhen tok.

VISOK STANDARD NEMOTENO VODNIKI - MaxSelect Keramični vstavite Stripping Vodniki in Ultra lahki Težko Kromiranega kača vodniki in Nad velikim nasvet zanke za linearen več litje.

ČISTI PLUTE HANDL in KOLUTU SEDEŽA - Čisto AA+ Pluta Ročaj za udobno prijemanje in koristne tudi za litje.Visoko Gostoto stroj, rezano koluta sedež z Tkane Grafit Distančnik za zanesljivo določitev kolutu stopala.

DOLŽINA PACKAGE: pakirano s trdo cordura cev manj kot 17 cm(43 cm).Dovolj majhna, da se prilega v roko, torba ali nahrbtnik.

ENO-LETO,-GARANCIJE in Življenjska Popravilo Garancija - smo kot 15 let letenje palico tovarne, ponujajo "Brez Težav" garancija za vse naše palice za eno leto.Če ne boste 100% zadovoljni z našo palico, ga lahko vrnete v vsakem trenutku.In nudimo tudi življenjsko dobo popravila za vse Maxcatch palice.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Kategorija Fly Ribolov Rod
Blagovna Znamka MAXIMUMCATCH
Palica Dolžine 9'0"
kolutu sedeža CNC Strojno obdelani Alumium Kolutu Sedeža
Ročaj AA+ Čisti Ročaj iz Plute
Material ogljika
Številka Modela Alltime Potovanja Letenje Palico
Rod Dejanje Zmerno Hitro Ukrepanje
Vodnik Težko Chrome Vodnik Kača
Iz Ogljikovih Vlaken Čisti 30T Ogljika
Položaj stream
Oddelek 8 kosov
Vrh Premer 2.2 mm
Trdoto TEŽKO
Linija wt 5/6/8 WT
Paket 43 cm Coudura Palico Cev

Podobni izdelki