Fitnes Brisačo 63 * 183 cm > Natisnjeni Joga Mat Mikrovlaken Non-slip Tie-dye Šport Plaži, Plavanje Hitro sušenje Joga Trgovina Brisačo

€11.26

Na seznam želja

Joga

Opis izdelka


POSTAVKA OPIS

Značilnosti:

*1.Edinstven kapilarna absorpcija učinek mikrovlaken omogoča tkanine imajo značilnosti hitro absorpcije vode in hitro sušenje.

*2.Tam je antiskid koloidni delci na hrbet, tako da oblazinjeni brisačo lahko določi na blazine brez drsenja.

*3.Preprečiti vdihavanje bakterij na joga mat.To lahko prepreči vdihovanje bakterije in prah, ko vaš obraz premakne blizu joga mat in vam yoga vadbe.

*4.Učinkovito lahko pomaga raztezanje in uravnoteženja yoga vadbe, in izboljša varnost in udobje gibanja.V okviru gibanja, konkavno in konveksno od koloidni delci ima dobro masažno funkcijo na edini in nazaj, da bi spodbudili krvni obtok.

*5.To je priročno za nas, da sperite in jo očistite s kavo.To je lahek in enostaven za prevoz z veliko namenov.

Specifikacije:

Ime izdelka:Joga mat brisačo

Material:Microfiber tkanine

Velikost: 63*183Ccm/24.8*72in

Barva: Kot na sliki

Paket je vključeno :

1 * Joga Mat Brisačo

1 * Očesa Vreče

Opomba:

(1) Vse slike so strokovno obarvani, vendar zaradi različnih svetlobi in različnih zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja med slike, ki ste jih videli in elemente sami.Prosimo za razumevanje.

(2) podatki se meri ročno, in lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.

ELEMENT SLIKE

NAKUPOVALNI VODNIK

1.Navedite specialrequests(barve,embalaže,itd.)V opombe, ko bo plačilo.Če imate kakršno koli proment ali želite kupiti več...najprej obrnite na nas .

2.Če želite kupiti več differenct postavke v istem času in jih je potrebno plačati ponavljajoče se stroške prevozov,smo se lahko spremeni cena za vas.

3.Prosimo, preverite informacije za dostavo pred popolno plačilo:ime in priimek,naslov, zipcode,telefon numbe, retc

DOSTAVA PODROBNOSTI

NAČIN PLAČILA

STORITVE

▲ Vrnitev : Če obstajajo težave s kakovostjo ,prosimo, ponujajo podrobne informacije, da nam v roku 7 dni po prejemu pošiljke,bomo potrdili problem in potem ponudba, ki izpolnjuje soultion za vas.Vse vrne element, ki mora biti v originalni embalaži in prosimo, da ponudbo številko za sledenje.In podpiramo lokalne vrnili,boste dobili potrdilo o skrbi-brezplačno vrne.

▲ Povratne informacije : vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno!Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Cenimo 5-star pozitivne povratne informacije, To je dobro za naš dolgoročen posel.Bomo tudi pošiljanje enako povratne informacije za vas.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela YL200380
Podpora Slepi Spusti ladje & Trgovina & CSV, da

Podobni izdelki