60 Steklenic Diamond Vezenje Slikarsko Orodje, Posode Za Shranjevanje Polje Torbica Držalo Roko Vrečko Zadrgo Design Shockproof Trajne

€16.88

Na seznam želja

Opis izdelka


60 Steklenic Diamond Vezenje Slikarsko Orodje, Posode za Shranjevanje Polje torbica Držalo Roko Vrečko Zadrgo Design Shockproof Trajne 1 steklenica lahko imajo 7 paketi diamantov, 1. Značilnosti: velika zmogljivost, shockproof in spusti-dokazilo, enostaven za prevoz. 2. Material: EVA 3. Velikost: 32*22.5*7 cm (torbica) Velikost: 2.3*5 cm (Steklenice) 15ML zmogljivosti kozarcih. 4. Pakiranje: opp vrečko, pakiranje Značilnosti: Trdno konstrukcijo in enostaven za prevoz .Priročen ročaj, da bi v primeru, da neko mesto, kjer želite, da gredo.Zadrgo design z veliko tiščanje,shockproof in spusti-dokaz uspešnosti.Tam je 2-3% razlike glede na ročno merjenje.prosimo, preverite merjenje grafikon skrbno preden se odločite za nakup izdelka.Prosimo, upoštevajte, da rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon.

Vrh kakovosti; zajamčena Kakovost; Konkurenčnih cenah, Hitra dostava; Skupaj, da; Najboljše in Pravočasne Storitve; Garancija na 100% zadovoljstvo; Velika popust za big red!Lahko mix poljuben element iz naše trgovine in se jih pošiljajo skupaj!

1).Naredimo pošiljke v 3-5 delovnih dni (glede na količino naročila) po prejemu vašega plačila. 2).STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone. 3).Čas Dostave: A).okoli 4-10 delovnih dni, ki jih UPS//Fedex, B).okoli 6-15 delovnih dneh po EMS C).približno 20-40 delovnih dni, ki jih na kitajskem post zraka letalom,ruski državi običajno potrebujejo več dni D).Uporabljamo Fedex/EMS /CPAM glede na vaš položaj, in boste dobili številko za sledenje v roku 1-3 dni po dostavi.E).Nismo odgovorni za kakršne koli nesreče, zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.F).Zaradi ladijskih agentov vprašanje, ne moremo post parcelo v Afriki, Veliko je žal za to.Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni s svojo blaga, vas prosimo, da nas 5 star pozitivne povratne informacije.Če niste zadovoljni z blagom, vljudno prosim stik z nami prvič, smo lahko reši vsak spor z vami, namesto da predloži negativne povratne informacije, da www.fijet.si.Najlepša hvala !!!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Zunanje Embalaže, PAPIRNATA VREČKA
Ime izdelka diamond vezenje
Material Smole
Torbica velikost Cca. 32*22.5*7 cm
Vzorec Tipa PORTRET
Poreklo CN(Izvora)
Lepljenje Površine Polno
Tehnika Visoka Kakovost Tiska Stroj
Slog Evropa
Okvir No
Barve Vijolična, Oranžna, Modro Nebo, Svetlo Zelena, Črna Barva
Obrazec Ločeno
Število Barv Nad 45
Blagovna Znamka REDIY LADIY
Nalepke Nalepke Velikost Premer 2 cm
Uporaba Diamond Pregleden Plastična Škatla Za Shranjevanje
Platno Pakiranje Metode Zavihal
Vrečko Materiala Blazine Eva materiala
Kategorija Izdelka Obrt / Vezenje / Needlework
Diamantno Obliko Kvadratni
Steklenico Materiala PP in PS Plastičnega Materiala
Notranji steklenico velikost Premer 2.3*5 cm (7 vrečke diamantov na voljo)
škatla za shranjevanje 60 Kosov Steklenice

Podobni izdelki