Debelo brezplačna dostava >>Naravni 14 mm Tahiti Črni Krog Morja Lupine Biser Uhani

€7.42

Na seznam želja

Uhani

Opis izdelka


NARAVNI KAMEN KROGLICE

Ljubim skale, nimajo pa formalnega usposabljanja v gemology.Se strinjam, to, kar je moj uglednih prodajalci povej mi, in se izogibajte uporabi dragih gems ali kovine (razen če vam povem drugače).Svetujem vam, da kupite kar se obrača na vas in, da vrednost kos, ki temelji na številu kompliment boste dobili.

BISERI

Lupina Biseri niso kultivirani ali naravni biser, lupine školjk, ki so povsem ekološki (ne simuliranem material) iz nacerous tkiva iz iste ostrig, ki kultivirani Sea Pearl so narejene iz.V leska je 'Vrhunsko', ujemanje "Odlična", o kakovosti površinskih je "Odlična", Razred je AAA.

BARVE

Zavedam se, da barva je vse, ko kupujete modne dodatke in nakit.Barve v te fotografije so verjetno točna, če beli zaslon manekenka ali SoHo Južni visi oznako, se zdi, da je svetla, bleda bela.Sem zagotavljajo tudi fotografije, posnete z različnih svetlobnih in različne barve ozadja, tako da lahko vidite, kako se kamni, ki se bo pojavil na spremeniti, kot boste premikanje vaš dan.

POVRATNE informacije

Vaše navdušenje je najboljše oglaševanje jaz bi prosil za.Če imate nov element v roko, se vrnite na eBay za povratne informacije.Povej mi in drugi, kaj mislite.Videti povratne informacije objavil druge stranke, kliknite tukaj:

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Postavka Vrsta Uhani
Številka Modela AAA
Fine ali Moda Moda
Spol ŽENSKE
Obliko\vzorec KROG
Uhan Tip Padec Uhani
Material Shell
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Kovine Tipa Pozlačeni
Slog Klasična

Podobni izdelki