CISULI SVILE HABOTAI 114 cm širina 10momme Čiste Svile Tkanine Obrišite Krpo za Natančnost Instrumenta in Pralni anti-statični

€7.12

Na seznam želja

Opis izdelka


Kako Bi Tkanine

* Ta svilene tkanine je v 114 cm širina,bomo cut iz dolžina smeri po vrstnem redu količino. * Vsakega, da je v nepretrgani kos.Če potrebujete 1.5 metrov,prosimo, izberite 3 za 0,5 metra, smo organizirali skupaj cel kos svile tkanine 1.5 metrov.

Informacije O Izdelku

* 100% Mulberry Svile Hobotai; * 10 momme,114 cm širina; * Krčenje stopnja: 5% ,prosimo, menijo, da je to v vaše naročilo; * Semi-gloss,tanka, svilena tkanina,pol-prozorno,ne raztezajo; * Predvsem za oblog,šal,DIY handpainting,obrišite čist za natančnost instrumenta in pralni;

Za Sklic Tkanine Podrobnosti

Barvne Možnosti-90 Barve Na Voljo

Spodaj je barvno paleto za 8 momme 114 cm širina

Barvna karta in Tkanine Swatch

Svila Znanja

Svila Habotai je nekako navaden weaves izdelana iz 100% svile,to je lahek, vendar manj sijoči kot Charmeuse.To je odlična izbira za izdelavo obloge za oblačila, spalne vreče,zdaj pa več oblikovalcev, kot da bi jih v večerno obleko,stranka obleko,bluze,majice, posteljnina, spodnje perilo in DIY paintingetc.Njegove glavne značilnosti so mehki,lahki,lowprofile,kul,dihanje,semitransparent.Zaradi svoje fantastično površino,se lahko uporablja za barvanje in čiščenje, preciznih instrumentov.

Kako Razlikovati

* Naravna svila je mehko in prijetno na dotik, posebej v vročem dnevu, naravna svila je zelo dihanje brez obremenitev kože,medtem ko umetna svila je vroče in unbreathable tudi to je tanka. * Naravna svila je 100% beljakovin, z biseri blešče, ne preveč. * Ko gori majhen del naravne svile,ogenj je majhen in izklop kmalu,tkanine bo izkazalo, da črni prah,diši po dlako ali kožo žrtve,medtem ko sintetičnih bodo spali, hitro,potem pa se topi in se obrne do temno žoge, ko postane hladno. * Dal naravne svile v 84 razkužilo,mešamo.To bo raztopljenih v vodi,medtem ko umetne svile še vedno hranijo kot original.

Navodila Za Pranje

Ročno pranje s šamponom v nizko temperaturo | Vedno sledite carelabel | Ločeni vaše barve; * Ročno operite in osušite v senci. * Uporabite nevtralen detergent,ne močno drgnite ali uporabite lase krtačo. * Izogibajte se stika grobo površino. * Izogibajte se spray parfum neposredno svilene tkanine.

Pogosta VPRAŠANJA

V: Je to 100% mulberry svile?

A: Ja,mi smo uradni podjetje, ki se nahaja v Kitajska svila mesta,in osredotočamo le na naravne svile.

Q: Je barva kaže na glavni sliki drugačen od realnega?

A: Ja,treba je malo drugačen,zaradi svetlobe/kamere/zaslonu,itd.veliko dejavnikov vpliva.Prosimo, da našo barvno kartico ali tkanine, swatch, da preverite vnaprej.

V: Kakšen je rok dobave za moje naročilo?

A: Pošiljka bo urejen v roku 2 delovnih dni,in običajno traja približno 15-35days v vaši državi.Če je zelo nujno za vas,prosimo, izberite Mednarodni Express,z višjo ceno ladijskega prometa,pa 7-10 dni na svoje mesto.

Trdna Svilene Tkanine Zbirka

Tiskane Svile Tkanine Zbirka

CISULI

Osredotočite Se Na Naravne Svile,Osredotočite Se Na Vašo Lepoto & Zdrava

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Matt,ne raztezajo, pol-prozorno
Teža 43g/m2
Postavka Št. HA114W10-26
Komponenta 100% mulberry svile
Vrsta Habutai Tkanine
Tehnika Tkanine
Širina 114m/45"
vzorec Navaden Barvanih
krčenje 5%(Prosimo, menijo, da je v vašem naročilu)
Uporaba Primerna za srajco,obleko,obloge,zavese
Vrsta Izdelka Druge Tkanine
Slog Navaden
Material 100% Svila
Debelina 10 mommes

Podobni izdelki