3 Plast Jed Drainer Železa Umetnosti, Kuhinjo, Jedilni Pribor Možganov Rack Posoda Za Shranjevanje Organizator Nerjavnimi Jedi Plošče Organizacija Polica

€25.63

Na seznam želja

Opis izdelka


Opis

Moderna oblika 3 stopnje kuhinja posoda za sušenje rack in skladiščnega sistema, narejen z težka in rje-odpornega materiala za stabilnost in trajnost.Top listo rack je za gospodarstvo plošče, srednji sloj skodelice in skodelice, medtem ko ravno dno prtljažnika je mogoče uporabiti za sklede.To stojalo za shranjevanje, lahko shranite soba za izdelavo, vaša kuhinja bolj čeden.

Značilnosti

- Barva: Srebrna.

- Material: Železo.

- Velikost: 50 x 25 x 45 cm.

- Naše 3 plast jed drainer lahko imajo več jedi & sklede; Izdelana s težka in rje-odpornega materiala za stabilnost in trajnost.

- Easy store, stabilno stojalo, lahko pustite vaš jedilni pribor in vilice skodelice varno shranijo.

- Lahko se uporablja za gospodarstvo krožniki, skodelice, kozarci, sklede.

- Ta oblika zagotavlja več prostora brez stanejo več števec vrh prostora, kar je zelo priročno,enostavno prilegajo z vsako kuhinjo okolici.

- Idealen za domači kuhinji, restavracija, bar, hotel in itd.

- Topel nasvet: Dragi kupec, zaradi svetlobnih učinkov, spremlja svetlost, ročno merjenje in itd., obstajajo lahko nekatere manjše razlike v barvi in velikosti med fotografija in dejanski predmet.Iskreno upam, da boste razumeli!Hvala!

1 x Jed Drainer

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Material Kovine
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki