Ročno Ratana za Shranjevanje Posode za Shranjevanje manjše izdelke v Košarico Organizator Lesene Shranjevanje v Košarico z Ročajem za Shranjevanje Posode

€5.98

Na seznam želja

Opis izdelka


Ročno Ratana za Shranjevanje Posode za Shranjevanje manjše izdelke v Košarico Organizator Lesene Shranjevanje v Košarico z Ročajem za Shranjevanje Posode Uporaba: manjše izdelke

Številka Modela: Rattan Za Shranjevanje Posode

Funkcije: Eco-Prijazen

ščiti vaše roke od boli.To je čvrst, močan in ne zlahka deformirana.To je mogoče shraniti sadje, zelenjava, kruh, postrežbe hrane, shranjevanje ali prikaz.Prav tako lahko uporabite kot ulov vseh jed za ključe, denarnice, mobilni telefon.Kot nalašč za uporabo doma dekoracijo, v urad, restavracija, sadje, trgovina in več.

to je vzdržljiv, fleksibilno, zdravo in okolju prijazno.

Ročno izdelan, dobro je, eleganten slog, izdelani iz naravnega bambusa in les, zeleno, naravno in modi,Vezavi cedra, mehko teksturo, močno žilavost.

Uporablja se kot ovira, skladiščenje košarico, igrače, prigrizki, manjše izdelke, itd.lahko shranite, tako da je vaš dom je bolj gladka in čista.

barva:Les barva

Material:les

velikost:27*22*11.5 cm

Vsebina Paketa:

1*Ročno Rattan Shranjevanje V Košarico

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Neatening/Skladiščenje
Material Les
Funkcija Okolju Prijazno

Podobni izdelki