Wifi Žarnice Varnostne Kamere IP 1080P Najnovejši Model E27 Vtičnica Pisane Night Vision Podporo Alexa Ycc365plus

€25.76

Na seznam želja

Video Nadzor

Opis izdelka


Glavne Značilnosti:

1. Samodejno Sledenje 2.Gladko Pan in Tilt Spremljanja 3. Dan in Noč Spremljanje 4. Gibanje, ki se Aktivira APP Alarm Pritisni in 5. Jasno, Dvosmerni Audio 6.P2P Oddaljeni Dostop 7. Postavite Kjerkoli , Enostavno Namestitev 8. TF Kartico & Cloud Storage Možnosti 9.Barvita night vision 10.Podpora Alexa

1. PAN/TILT/ZOOM, POGLEJ CELOTEN ANGEL VAŠ DOM

2. KOT ŽARNICA, TUDI DEKORACIJO

Lahko zasidrana koli E27 žarnica vtičnico.ne gre samo kamere, ampak tudi umetnost, v vaš dom.

To je tudi v redu, da namestite kamero-strani-dol.Samo zavrtite za 180° v app nastavitve, boste dobili pravilne slike pogled na app.

3. Enostavna namestitev, brez potrebe odmor steno.vsi ljudje vedo, kako uporabiti.

Ali vam je še vedno skrbeti za zapletene namestite postopek? Uporabite naš fotoaparat, potrebujete samo en korak, da namestite.

4.Hranite doma na varnem, auto tracking,snemanje video

Kamera bo vam pošlje alarm pushto telefona, če je odkrit nekdo vdreti v vaš dom.

5.Dva način govori, da svojo družino bližje

6.Jasno, pisane night vision

7.Uporabljajo ne le v domačem, temveč tudi skladišča, parkirišča itd.

8.Lahko ogledate v telefonu in računalniku.

Tudi podpiranje skupna raba z vašo družino in uporabo istega računa.

9.Podatki kamere

10.Pogosta VPRAŠANJA

V: Kako dolgo je garancija?A: Vse blago, ki so bili preverjeni pred odpremo.Garancija za 1 let, življenjska doba tehnična storitev.Q: poprodajne storitve ?A: 1.Vse blago, ki bodo pregledani in preizkušeni pred odpremo. 2.Stranka je zadovoljivo, je za nas najpomembnejše.Če imate kakršne koli težave ali vprašanja v zvezi z našimi transakcije, vas prosimo, da se obrnite na našo servisno ekipo.Q:Kaj je fotoaparat APP?A:za Ta digitalni fotoaparat uporabljate Ycc365plus APP.Lahko ga prenesete iz APP Store, je mogoče uporabiti v IOS in Android

11.Hitri vodnik za povezavo Pameten Fotoaparat

1. Uporaba mobilnega telefona za skeniranje QR kodo na priročnik za uporabnika ali aplikacijo iskanje "ycc365 plus" v storitvi google play ali app store, da ga namestite na vaš mobilni telefon.In ustvarite svoj račun, korak za korakom. 2. Prosimo, prepričajte se, da ste pripravljeni svoje Wi-Fi usmerjevalnik, in ne pozabite, vaš Wi-Fi usmerjevalnik geslo. 3. Prosimo, poskrbite, da ste povezani mobilnega telefona na vaš Wi-Fi.Prosimo, da odprete tudi tako, da vašo lokacijo na vašem mobilnem telefonu. 4. Povežite fotoaparat z električno vtičnico za napajanje. 5. Počakajte približno 30 sekund, se fotoaparat samodejno vrtenje levo-desno in gor-dol.Nato približno 20 sekund kasneje, fotoaparat bo rekel, "Prosimo, nastavite fotoaparat za AP hot spot ali optično branje kode". (Opomba: če fotoaparat ne deluje, v tem koraku, prosimo ponastavite kamero.Na glavo kamere, poleg SD spominsko kartico, boste videli ponovni zagon.Uporabite kodo pin za dolgo jo pritisnete za 3~5 sekund, dokler se fotoaparat glas "Reset uspeh".Sprostitev ostalo tipko, nato pa fotoaparat bo naredil korak 5.) 6. Na "YCC365 Plus" aplikacijo, pritisnite "+" na desnem kotu.Izberite "Dome Kamera", nato izberite "dodajanje Naprave za optično branje kode".Pritisnite "Next". 7. Na 3. korak, ste že povezani mobilnega telefona na vaš Wi-Fi.Tako se samodejno prikaže vaš Wi-Fi ime.Pravkar ste vnesite vaše Wi-Fi geslo, nato pritisnite "Next". 8. QR koda bodo prikazani na zaslonu telefona.Kraj QR kodo v sprednji objektiv kamere če želite, da kamera preberite kodo QR.Boste morali premakniti QR kodo počasi naprej ali nazaj 10 cm ~ 30 cm razdalje objektiva. 9. Ko fotoaparat preberite kodo QR, bo zvok "Di Di" in glas "prosim, počakajte za povezavo Wi-Fi povezovanje" in glas "prosim, počakajte za internet povezovanje".Zdaj pritisnite tipko "Beep ali utripajoče lučke" gumb na app.Potem pa le čakati. 10. Končno, bo fotoaparat glas "Internet povezan, dobrodošli, da uporabite cloud camera".In vaš app bo tudi kaže, povezan.Fotoaparat lahko upravljate na vaš mobilni telefon in zdaj.

Vrste beležk pred uporabo:

1.Prosimo, vstavite SD kartico, preden vklop fotoaparata 2. Prosimo poskrbite, da bo kartica SD so Class10 ali zgoraj.Predlagamo, da kupite od nas, ko kraj, da. 3.Kamera priključek je 28mm, če je vaš vtičnico celota je globlje od tega, prosim, ne poskušajte za vrtanje v, prosimo, da nam za rešitev. 4. Obljubljamo, vsak izdelek je dvakrat preveriti, ki delajo dobro pred odpremo, če se ne morete povezati fotoaparat, se obrnite na nas.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Senzor CMOS
Dimenzije (L x W x D)(mm) 60 mm * 60 mm * 100mm
Zorni Kot 85°
Velikost izdelka
Tehnologija Pan Tilt Zoom
Slog Mini Fotoaparat
Opozorilo Dejanje Lokalni Alarm
Stenski Nosilec Zgornja meja
Visoke Ločljivosti 1080P(Full HD)
Hitrost sličic
Posebne Funkcije Vandalizmu
Podprti Operacijski Sistemi windows 8
Stiskanje Video Format H. 264
Povezovanje Wifi
IR Razdalja(m) 0-20M
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela E27XS2
Senzor Slike
APLIKACIJE
Ločljivost
Minimalna Osvetljenost(Lux) 0.01 Lux
barve Bela
Audio Izhod 1CH BNC
Objektiv (mm) 3.6 mm
Napajanje
Poraba Energije(W) 5V
Blagovna Znamka camasmart
Shranjevanje 128G
Vrsta IP Kamera
Namestitev Vgrajeni
Brezžična Varnost
Omrežni Vmesnik Wi-Fi/802.11/b/g
Milijona slikovnih pik 2MP
Napajanje(V) 100-220v
Pomnilnik
Senzor Blagovne Znamke Sony
TF Kartica NOBEN
Podprte Mobilne Sisteme ios
Protokoli
Certificiranje ROHS

Podobni izdelki