Hip hop tiskanje hlače, moške hlače modni ulične sweatpants za moške joggers High street Svoboden tovora hlače moški

€15.41

Na seznam želja

Moška Oblačila

Opis izdelka


O Izdelku

ime izdelka: hlače tkanine:bombaž sezone:pomlad jesen debeline:standardne velikosti:S - 5XL

O Velikosti

1. Vsak proizvod velikost, ki bo drugačen.Prosimo, sklic na velikost grafikona pri nakupu ali priporočena višina in teža.Če ne veste, kako izbrati velikost.Prosim, povejte mi svoje višine__cm in teža__ kg . 2. Velikost grafikon se nanaša na velikost oblačila .Ne vaše telo meritve. 3. Če vaše meritve zgodi, da se med dvema velikosti, prosimo, izberite naslednji večji enega. 4. Prosimo, dovolite 1-3 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

O poštnine

Mi bomo poslali po pošti v roku 5 dni po vaše plačila, nastala zaradi naših številnih naročil vsak dan, prosim, ne skrbite.Po tem, ko smo ga pošljete, številko za sledenje ne bo imel informacije o pošiljanju, tako v času.Potrebuje čas, da je treba posodobiti, še posebej, ko parcela je bila v carinski moramo, da greš za carinjenje.Prosimo, preverite dobavni rok, boste dobili v tem časovnem obdobju, prosimo, počakajte, lepa parcela potrpežljivo.in če je bil čas iztekel, bomo podaljša za vas.

O po službi

Ne glede na to, kaj je problem, o kakovosti dostava ali problem, prosim pustite sporočilo pod vrstnem redu, bomo odgovor na prvo in reševanje je za vas.Če vam ni všeč predmet, in se prepričajte, št. kakovosti problem, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov (Povratna, ladijski promet pristojbina se plača kupec).

O povratne informacije

Radi imamo vsak stranke, in bomo skrbno pripravite za vaš paket.V celotnem čas, nakupovanje, se bomo potrudili, da služba za vas.Če se počutite zadovoljni z nami in našimi element, prosim, pomagajte nam pustite vseh 5 zvezdic na povratne informacije.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Tkanine Broadcloth
Pas Tip MID
Postavka Vrsta Celotno Dolžino
Fit Tip Svoboden
Zapiranje Tip Elastični Pas
Hlače Slog Cargo Hlače
Blagovna Znamka TJWLKJ
Številka Modela F2101025
Spol MOŠKI
Slog High Street
Debelina Midweight
Material Bombaž
Spredaj Slog Ravno
Poreklo CN(Izvora)
Dekoracijo NOBEN
Dolžina Full Length

Podobni izdelki