Royal Modra Dolgimi Rokavi Ženske Večerne Obleke Arabski Afriške Stranka Obleke 2018 Haljo De Soiree Couture Posebne Tkanine Dubaj Obleke

€221.64

Na seznam želja

Poroke & Dogodki

Opis izdelka


Vljudno Opozorilo: da bi se samo za enega kosa obleko.To ne bo prišel skupaj z vsemi dodatki,kot klobuk,tila rokavice,tančico,spodnja krila,Jakne/Šal/Obloge itd.Če post v BRAZILIJI, prosimo, povejte nam, sprejemnik CPF v okence za sporočilo, ne da, ne moremo objaviti obleko, hvala za vaše razumevanje.

Po meri Narejene Storitve, Če želite, da meri velikost,izpolnite format spodaj in nam ponujajo, ko oddate naročilo.Hvala. 1. Bankrot: Cm/ Cm 2. Pas: Cm/ Cm 3. Boki: Cm/ Cm 4. Votlo, Da Se Tla Z Pete: Cm/ 5 Palcev. Naravni Višina: Cm/ Cm 6. Obleko Barve( Prosimo, izberite Barvo, Št.iz naše Color Chart): Barve, ŠT. # 7. Nositi Datum: 8.Druge Zahteve:

Opomba : Prosimo, imejte v mislih, da fotografijo lahko nekoliko razlikujejo od dejanskih elementov v smislu barve zaradi osvetlitve med fotografiranje, zaslon ali barvno temperaturo itd.

Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografijami, ki jih vidite.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Rokav Slog Redni
Debelo Sprejemljivo in s popust
Blagovna Znamka Lowime
Trgovina povezava https
Material Poliester
Modni Element Iluzija
Postavka Vrsta Večerne Obleke
Velikosti Po Meri Na voljo brez dodatnih stroškov
Vrsta Tkanine Til
Barve Po Meri Izberite barvo iz naše barve grafikon
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Pasu Naravni
Dekoracijo Sequined
Vlak NOBEN
Slike Dejanske No
Rokav Dolžina(cm) Polno
Zgrajena v Modrc Da,
Priložnosti Formalno Večer
Silhueta Trobenta / Morska Deklica
Izrez visoko
kraj izvora Kitajska
Številka Modela V-SA11271535

Podobni izdelki