Dizelsko Gorivo Vbrizgalne Šobe YDN0PD2 DN0PD2 Vbrizgavanje Škropilnica 0434150006 Razpršilne Šobe 4 kos/veliko

€21.88

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Plačilni Pogoji: sprejemamo Depozitni, T/T, Paypal, Wester Unije, Plačilo s Kreditno Kartico Pogoji Dobave: 1) Kupci iz sledite countrys prosimo, bodite pozorni: ->, Da stranke iz Rusije ali nekatere Vzhodne Evrope državi, prosimo, izberite EMS, Ali Standardna Dostava ali druge ustrezne Express, ki so enostavne za carinjenje. -> V Braziliji prek DHL zagotoviti CPF številko. - > , Da Južna Amerika države preko DHL treba predložiti DAVČNE ID, kar je zelo pomembno za carinjenje. 2) Če so naslovi se izkaže, da je oddaljeno območje za Express, kupci morajo plačati samoti z doplačilom, kar je približno US$30-ZDA $35. V nasprotnem primeru, bomo spremenili načine pošiljanja. 3) Če obstajajo kakršne koli posebne zahteve na razglasi vrednost tožbenih razlogov vas prosimo, da pustite sporočilo. 4) Kupci so odgovorni za carinjenje, in za vse izgube, če pakete, ki so bile zavrnjene, ali ni podpisala v času. 5) Postavke, ki se bo le pošiljajo do plačila je potrdil Depozitni. 6) Zaradi varnostnih razlogov, smo le ladja naročiladostava naslov, s katerim ste registrirani v www.fijet.si.Dobrodošli v Naši Trgovini

Dizelsko Gorivo Vbrizgalne Šobe YDN0PD2 DN0PD2 Vbrizgavanje Škropilnica 0434150006 Razpršilne Šobe

Opis izdelka

Šoba za vbrizgavanje: YDN0PD2 Del Št.: DN0PD2/0434150006 Najmanjša Količina: 4Pieces/Lot (1 Lot=4Pieces) Pozornost prosim: Pred nakupom, vljudno prosimo, prepričajte se, da je ta postavka primerna za vaše vozilo specifikacije!

Izdelkov Podrobnosti:

Zato vas prosimo, da poskrbite, vaš naslov na www.fijet.si je pravilna.O NAS BlueStars Dizelski Moč Technology Co., Ltd je specializirano dizelski sistem za vbrizgavanje rezervni deli za več kot 15 let, ki se v glavnem oskrbujejo CR šoba, CR regulacijskega ventila, CR shims, CR injektor, in CR črpalke itd.).Smo BlueStars Diesel Dobrodošli vsi iskreni prijatelji po vsem svetu, za ustvarjanje boljših poslovnih priložnosti in da bi ogljikovih-dol življenje!!!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Materiala JEKLA
Uporaba Dizelsko Gorivo Injektor Sistem
Certifikat ISO9001
Za Vozila Znamke/Modela FORD
Postavka Dolžina 5cm
Garancija 6 mesec
Ford Model Kurir
Postavka Vbrizgalne Šobe
DEL ŠT. 0434150006
Kurir-Leto 2003

Podobni izdelki