Črn USB 2.0 Spletna Kamera ločljivosti 1080P 360° Spletna kamera z Mikrofonom računalnik 30FPS ročno ostrenje Kamera za Video klice

€3.01

Na seznam želja

Opis izdelka


Opis:

Opis Izdelka:

【POLNI 1080P HD SPLETNA kamera ZA VIDEO klice】To 1080P HD Webcam je do 30 slik na sekundo.To lahko jasno in odlične slike.Ko človeško telo se giblje fastly, lahko hitro sledenje in natančno izostritev na premikajočih se predmetov brez zameglitev,dim,zrnat,slike hrupa in drugih skupnih kakovost slike težave.

【SPEKTAKULAREN KAKOVOST ZVOKA】To Kamero je vgrajen v 2 stereo vsesmerni mikrofoni z uporabo Glasovne IA tehnologije, pobral svoj glas in filtriranjem hrupa v ozadju, da ustvarite odlične radio učinek.Ta spletna kamera z mikrofonom vam omogoča, da uživate kristalno jasen glas za šop trave-prost komunikacije. (Ko je namestitev USB webcam, ne pozabite na To možnost izberite, HD webcam, kot privzeta naprava za mikrofon).

【NIZKA ODVISNOST od SVETLOBE POGOJ】Samodejno pri šibki svetlobi popravek tehnologija se uporablja v 1080P HD webcam, tako da računalniško kamero lahko zajemate slike pri šibki svetlobi.Ta USB webcam je tudi pri šibki svetlobi povečanje, color boost in prilagodite osvetlitev, tako da boste videti svoje najboljše, tudi pri šibki in kruto razsvetljavo.Predstavljajte si, da ste zaposleni v pred sončno okno.Ali je primerno, da ni potrebe, da se pripravi zavese za prvo, ko video klicu, da bi dobili normalno izpostavljenost sliko?

【KRISTALNO JASNO SLIKO & 90-STOPINJSKI ŠIROK POGLED】objektiv HD spletna kamera je sestavljena iz 5 slojev stekla, namesto poceni plastično folijo, ki zagotavlja, da fotografije, ki je prikazana med video konference je bolj realističen.V primerjavi z plastične leče, steklene leče lahko zagotovi višjo stopnjo barvne reprodukcije.90° širokokotni objektiv lahko sprejme več udeležencev.V video klice, ni treba, da pogosto prilagodi smeri fotoaparata, da kažejo ljudje v različnih položajih.

【PLUG-AND-PLAY & VISOKA KOMPATIBILNOST】Brez voznika zahteva.This1080P kamero lahko uporabljate tudi brez gonilnikov za uresničitev plug and play za shranjevanje vaših težavah.Ali je video klica s sorodniki doma ali srečanje s sodelavci v pisarni, pretakanje webcam je popolnoma primeren za vas kot stojalo-pripravljen univerzalni posnetka spletne kamere je lahko pritrjeno na najbolj prikaz opreme, kot so TV, računalnik in tako naprej.Močan združljivosti ta webcam naredi vaš video lažje.

Specifikacije:

Specifikacije:

Kategorija izdelka: HD Spletna Kamera

Sensor type: CMOS

Največja ločljivost: 1920x1080

Frame rate: 30 FPS

Vmesnik: USB 2.0

Poudarek način: ročno ostrenje

Sistem podpora: vsi sistemi

Morali pogon: brez voznika

Material: ABS

Dodatne funkcije: vgrajen mikrofon

Slog: Črna

Paket Je Vključeno:

1 * webcam

1 * Uporabniški Priročnik

Opombe:

Opombe:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazano na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite meritev odstopanja od 1-3 cm.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Samodejno Ostrenje No
Max. Ločljivost 1920x1080
Številka Modela 1080p Spletna Kamera
Paket Da,
Kategorija Izdelka hd spletna kamera
Material ABS
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka SIFREE
Slog črna
Dropshipping, Trgovina Na Debelo Podpora
slikovni Senzor CMOS
Vrsta Vmesnika USB
okvir mere 30FPS

Podobni izdelki