Viseči mreži, Dež Letenje Šotor Tarp 10X10 Ft Sonce Zavetje Nadstrešek za Preživetje Zapestnica Prestavi Nepremočljiva Dež Kritje Lahki Ripstop Najlon

€20.85

Na seznam želja

Opis izdelka


Opis Izdelka

Uživajte veliko na prostem, medtem ko ostaja skoraj popolnoma zaščitena od sonca škodljivimi UV žarki z "double-širok" PU prevlečen poliester tega zavetje.To zavetišče je enostavno nastavite, lahko kotnega, da zagotavljajo velik pokrit prostor za kuhanje ali sprostitev ali lahko zastavili navzdol blizu tal na obeh straneh viseči mreži.

To vključuje vso opremo, potrebujete samo v kombinaciji s tlemi vložek, ki ponujajo uporabnikom senco in zaščito pred elementi.

Lahko uporabite kot Kampiranje Tarp

Lahko zajema viseči mreži ali kampiranje, vaše kolo, oprema, oblačila, BBQ, outdoor kuhinjo ali celo vaš pes!je vsestranski, trajne, večnamenski shelter povsem primeren za kampiranje, pohodništvo, plezanje, ribolov, backpacking, športne prireditve, festivale, pikniki, vrtovi, plaža dejavnosti, družinskih srečanjih, dvorišču stranke, ali pa samo sprostitev v park s svojimi prijatelji.

Uporabo kot:

Kampiranje Dež Tarp Zavetje

Nahrbtnik, Šotor Tarp

Jadrnico Odtenek Tarp

Viseči Mreži, Dež Letenje

Odtenek Tarp za plažo / park premium zbirka ultralight mobilne zavetišč, da shed vse od letenje bugs poletje sneg.

Ko narava ne igra lepo, boj proti nazaj, z najbolj prilagodljivo in popolno tarp nastavite lahko kupite.Nepremočljiva vrhunskih materialov z edinstveno procesov, preskusiti za bivanje napet in prenese veter bolje.Najboljše orodje lahko računate na, bo vaše kampiranje bolj udobno.

Prezračevanje je izboljšala za to vrsto tarp design.

Medtem ko je veliko več lahki zaradi krivulja design, zagotavlja več kot dovolj kritja za vse hammocker.

Druga prednost je, da verižnice cut tarps so bolj učinkoviti brez ridgeline.

Pritrditev vrvi je lahko dolgotrajen in oblika ustvarja dovolj napetosti, da tvorijo psevdo ridgeline, ne da bi dejansko kravato dolžino vrvi kot podporo.

Ta taborjenje tarp zavetje je enostaven za učenje in vzpostaviti.Prihajajo z vse dodatke, ki jih boste potrebovali, da se ustanovi in se lahko konča v roku 5 minut.Eno vrvico za zapiranje torbica za enostavno shranjevanje in ohranja dež letenje tesen, zanesljiv in topel.Ko dež zadetkov lahko takoj napotiti dež letenje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Spodaj Nepremočljiva Indeks 1000-1500 mm
Nosilec Kategorije Gradnje, ki Temelji na Potrebe
Poreklo CN(Izvora)
Zunaj Šotor Nepremočljiva Indeks 1000-1500 mm
Kategorija Šotor za 3-4 osebe

Podobni izdelki