Otrok Fotoaparat 2.8" Full HD Zaslon na Dotik, Digitalni Fotoaparat, Dvojno Objektiv 18MP Za Otroke Darilo za Rojstni dan Podpira TF Kartice za Snemanje Videa

€19.85

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Otrok Fotoaparat 2.8" Full HD Zaslon na Dotik, Digitalni Fotoaparat, Dvojno Objektiv 18MP Za Otroke Darilo za Rojstni dan Podpira TF Kartice za Snemanje Videa

Bullet Točk: 1、Ultra-mini velikosti, ki je primerna za otroke majhnih rokah; očarljivo risanke in svetle barve, design, je premišljen darilo za otroke, je čarobno fotoaparat, ki se odpira inteligence za negovanje otrok opazovanje in odkrivanje.

2、Opremljeno z 2,8-palčni IPS visoke ločljivosti zaslon, full-oglejte si zaslon na dotik, fotoaparat, lahko povečate, lahko prilagodite vaš najljubši sestava, memory card podpora: podpora 4-32GB (ni priložena).Zajemanje kot nalašč slike in zapis žive video posnetke.

3、Polnjenje 2 - 3 ure, delovni čas: 3-5 ur, enostavni gumbi, super priročno za otroke, da deluje, otrok lahko enostavno posnamete zanimivo fotografije in videoposnetke s tem digitalnim fotoaparatom.

4、Ta otrok je kamera je narejena iz okolju prijaznih mehki silikonski material in ima šuko obliko, ki je primerna za otroške kože.Zato, da lahko zagotovi vaš otrok udobno in varen način za fotografiranje in snemanje videov.Vgrajena polnilna litij baterije z USB kabel za polnjenje, za enostavno uporabo.

5、Ta otrok fotoaparat samodejno prepozna obraz sledenja, ki omogoča otroku, da pustite najlepši nasmeh.Fotoaparat je opremljen s štirimi filtri, črno in belo, retro, neon, in retro zelena, dodajanje sanjsko skrivnost, da je delo majhen fotografi.

Parametri:

Zaslon: 2.8-palčni zaslon na dotik

Tehnični podatki: o 8.2 × 5.8 × 3.1 cm/3.23*2.28*1.22 v

Teža: 95 g o

Foto shranjevanje: 300 listov / GB

Funkcija: foto, video

Čas polnjenja: 2~3 ure

Polnjenje napetost: DC DC-5V/1A

Največ pomnilnik: Podpira do 32GB (ta izdelek ne vsebuje pomnilniško kartico, in je treba kupiti posebej)

Zmogljivost baterije: 600 ma

Čas snemanja: približno 2,5 ure

PC vmesnik: USB 2.0

Video ločljivost: FULL HD 1920*1080

Foto resolucija: 3264*2448

Podpora glas: Kitajski, Tradicionalni Kitajski, angleški, Japonski, korejski, francoski itd.

Seznam:

otrok fotoaparat *1

kabel za polnjenje, *1

priročnik *1

vrvica za opaljivanje tega *1

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Baterija Kot Kažejo
Značilnosti Izobraževalne
Material Plastični
Razvrstitev Digitalni Fotoaparat
Spol Unisex
Blagovna Znamka MezoJaoie
Opozorilo NOBEN
Številka Modela IGRAČA

Podobni izdelki