Kostno Prevodnost Heaphones Moda Nositi Udobne Športne slušalke Podporo Odgovor Telefon,Predvajanje Glasbe Po povezavi Bluetooth.

€31.41

Na seznam želja

Slušalke & Slušalke

Opis izdelka


Vroče Prodaja

Kostno Prevodnost Heaphones Moda Nositi Udobne Športne slušalke Podporo Odgovor Telefon,Predvajanje Glasbe Po povezavi Bluetooth.

Če Ste Naročilo Od Nas, Mi Bi Poslali Kitajski Valuti, Kot Spominek^-^

Dobra Novica : Od Zdaj Naprej,Če Ste Naročilo Od Nas, Mi Bi Poslali Kitajski Valuti ali Kitajski Vozel Kot Spominek ^-^

Kratek Uvod: To je Kostne prevodnosti bluetooth slušalke.Ima vse funkcije bluethooth slušalke.V primerjavi s tradicionalnimi bluetooth slušalke sprejemanje glasovnih z bobničem, naš izdelek lahko prejme glas za lobanje.Sprostitev ušesa za poslušanje po svetu, osvobojenih uho, daleč stran od nevarnega, kot odgovor na okoliške razmere hitro, primeren za hojo, tek, plezanje, drsanje, jahanje, šport, itd.Ne bobniča škodo, zdravo in okolju prijazno.Primeren je za otroke, mlade, ki uporablja izhod za slušalke pogosto, da bi se izognili uho škodo.Zvok se prenaša preko kosti do slušnega živca, popolnoma primerna za ljudi, ki ima težave v poslušanje.Ni potrebe, dana v uho, enostaven za čiščenje, za izboljšanje zračnega pretoka v uho, izboljšano odvajanje in izhlapevanje, da se izboljša zanesljivost precipitating bakterijske potrditev, da se prepreči več bolezni ušes in zamude izgubo sluha.Zmanjšanje hrupa echo in odpovedi tehnologije zagotovi jasna kakovost zvoka.Vgrajen kvaliteten Mikrofon in Zvočnik, ki vam ponuja odlično kakovost zvoka in jasno komuniciranje učinek.Znoj odporne design z Nanotehnologijo (do IPX7) potopite v šport in glasba, ni treba skrbeti znoja in vode.Podpira hands-free (prostoročni klici, močno osvobodila si roke pred sprejemom klica med vadbo.Uživajte brezžične glasbe, enostavno preklapljanje med klici in glasbo, ne boste zamudili vse dohodne klice, medtem ko poslušate glasbo.Združljiv s skoraj vsemi Bluetooth mobilne naprave kot so iPhone 6S 6S Plus 6, za Samsung S6 S5 / Opomba 5 4, za HTC One, Tablični RAČUNALNIK, Prenosnik itd.ergonomija načrt, bilanca obrabe, tesno na uho.Eni strani gumb, preprosto nadzorujete predvajanje / premor, prilagoditev glasnosti, prejšnji/naslednji pesmi, sprejem / zavrnitev / konec klica in ponovnega klicanja zadnje številke.Napaja z priloženim micro USB vrat.Združljiv :Za Xiaomi Tablet1, Tablete 2, za xiaomi redmi note1 2 3, za xiaomi mi 5,za xiaomi redmi pro,za meizu x5,za meizu 6 Za Samsung Glaxy s6,s7,s6 rob,s7 rob,s7 opomba Za Huawei, LG, Sony in Druge android mobilne telefone Za iPhone 4 in 4s 5s 5 6 6s,za iphone 6plus, 6s plus za iPad itd.IOS naprave Za vse omogočite bluetooth napravo.specifikacije: Zvočniki:Kostne prevodnosti zvočnik; Baterije:3,7 V 200mAh; Vhod:5 v DC±0.1 V, 50mA; čas Polnjenja:4Hours; Stojalo-za čas:30days; Igrajo čas:do 6 ur(glede na glasnost itd); Velikost:14*14*6 cm; Teža:48 g.

Prosimo, Upoštevajte: 1. Če ste ruski kupec, prosimo, povejte nam vaše ime in priimek (3 besede), potem, ko smo prejeli vaše naročilo, mi lahko pošljete naročilo hitreje.Hvala. 2. Preden postavite naročila, prosimo, da izberete barvo, velikost , upamo, da naše stranke lahko dobite stvari, ki jih imajo radi. 3. Če imate kakršne koli druge zahteve, vas prosimo, da nas obvestite in sprejme sporočilo,, bomo poskušali naši moči, da vam služijo,hvala za vašo podporo.

O Povratne Informacije 1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Ko ste nam kažejo screenshot tako 5 zvezdic,vam bomo dodatni popust v višini 5% po 28 % popust pri naslednjem naročilu. 2. Če si delite naš izdelek povezavo na Socialna Omrežja, spletne Strani ali Facebook , vam bo dala dodaten popust 10% po 28 % popust pri naslednjem naročilu.O Ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI svoj naslov za dostavo

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Vrnitev&Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.fijet.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O jamstvu

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.fijet.si!

Podobni izdelki

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela YKL701
Občutljivost 123dB
Bluetooth slušalke
Frekvenčni Razpon 20-20000Hz
Vokalizmu Načelo Elektrostatični
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
Brezžična Vrsta Bluetooth
Certificiranje
mikro bluetooth slušalka
Sporočilo Brezžično omrežje
bluetooth slušalke
Funkcija Za iPod
Nepremočljiva Da,
Z Mikrofonom Da,
Brezžično Da,
fone de ouvido sem fio
Blagovna Znamka myohya
Dolžino Vrstice NOBEN
Slog Uho Kavelj
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
športne slušalke
Nadzor Gumb Da,
Tip Vtiča L Krivljenje
Priključki USB
Odpornost 12Ω
Nadzor Glasnosti Da,
Slušalke Bluetooth
Podpora APP No
Podpora Apt-x Da,

Podobni izdelki