2 v 1 Krmilnik za Igre Ročico Polnjenja Gamepad Oprijem S Kartico primeru, LED Indikator Igranje Oprijem Palčko Za Nintendo Stikalo Joycon

€10.06

Na seznam želja

Video Igre

Opis izdelka


Opisi:

1. Večnamenska Uporaba: V smislu igre, lahko jo uporabite kot igro krmilnik izkušnje, različne vrste igre zabavno.Uporabite ga lahko tudi kot shranjevanje orodje, ki omogoča shranjevanje presežne igra kart in lahko preprečijo, da bi svojo igro kart, od tega, da preveč izgubo.

2. LED Indikator Polnjenja: Med polnjenjem lučka LED bo jasno kažejo, sprednji ročaj, zelena lučka označuje, da je krmilnik za Joycon je zaključil polnjenje, in rdeči indikator označuje, da je krmilnik za Joycon je polnjenje.

3. 2 v 1 Udoben Oprijem: Ta prijem združuje levo in desno krmilnik za Joycon v polno velikost krmilnika.Prostor in dotik med krmilnikom za Joycons so enaki kot za oprijem.Ročaj je nekoliko večja in bolj ergonomska, kar oprijem nekoliko širši in bolj udobno, da pridržite.

4. Trdno Zaklenjena: ročaj je plastično vodilo tirnice, tako da je enostaven za potisnite krmilnik v in iz ročaj in celo otrok lahko to enostavno na svojem.Ne skrbite zaljubljen in poškodovanih krmilnik za Joycon.Ročaj lahko tudi pridržite, krmilnik tesno brez tresenja.

5. Varno Polnjenje Ročaj: polnilnik za Joycon je opremljen z vgrajeno varovalo čip, tako da vam nikoli ne bo povečanih stroškov upravljavca tudi polnjenje čez noč za Joycon.

Specifikacije:

Material: ABS

Barva: črna

Pomnilniške kartice količina gospodarstvo: 4 velike kartice in 1 mala kartico

Znak za polnjenje: zelena pomeni, da je polnjenje končano, rdeča pomeni polnjenje

Primeren model: za Joycon

Pacing Seznam:

Reža Za Kartico Ročaj*1

Kabel Za Polnjenje,*1

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Paket Da,
Vrsta Vmesnika USB
Številka Modela Krmilnik Za Igre Ročico Polnjenja Gamepad Oprijem
Združljiv Znamko/Model Nintendo
Nintendo Model NINTENDO STIKALO
Blagovna Znamka Upingzi

Podobni izdelki