Prenosni Avto, Mobilni Telefon, Držalo za Večfunkcijsko GPS Gori 360 Stopinj Vrtljiv Anti-slip Mat nadzorna plošča Anti Slip Pad Nosilec

€4.37

Na seznam želja

Notranja Oprema

Opis izdelka


Značilnosti: Visoka kakovost in novo blagovno znamko.Stroj, ga bo mogoče večkrat uporabiti.Visoke in nizke temperature odpornost.Non-toksične, varstvo okolja.Dve ekološko silicij gume predpražniki, z močna in močna absorpcija zmogljivosti. 360 stopinj vrtljiv kovinski nosilec, in njen naklon je lahko tudi nastavite od 0 do 90 stopinj.Široko uporabo obseg, primerna za GPS navigator, mobilnih telefonov in drugih elektronskih naprav.

Specifikacije: Barva: Črna Material: Silikon in Kovinski Nosilec Big mat velikost: 11,5 cm * 9.5 cm Mala mat velikost: 9.5 cm * 6.5 cm Nosilec zložena velikost: 10 cm * 6,7 cm * 1.7 cm, ki je Primerna za GPS navigator, mobilnih telefonov in drugih elektronskih naprav.

Seznam vsebine: 1 x Nosilec 1 x Big Anti-slip Mat 1 x Mala Anti-slip Mat

Ne dropshipping ?

Da,delamo.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas.

Proizvodnja Materiala Za Varnost?

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Ko je paket poslan?

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če bi ne prejel v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

O tem, kako vračilo?

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.

Če obstajajo kakršne koli druge težave , Kliknite na Pomoč

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Materiala Silikagel
Poreklo CN(Izvora)
Ime Modela 12235
Blagovna Znamka LEEPEE

Podobni izdelki