Vakuumski Bazen Glavo Bazen In Spa Vakuumske Glave Pregleden Priročnik Za Čiščenje Stroja In Orodja Za Vzdrževanje

€11.74

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Bullet Točk:

1、Deluxe najlon ščetine skupaj obodu in spodnje vakuumu.

2、Zrak-razbremenilni ventili, sproščanje odvečne sesalne in uteženo omogočajo alternativno gibanje na bazen tal in za preprečevanje stresa na filter-črpalka in naključne poškodbe na bazen obloge.

3、Bayonet nastavljiv kota ročaj, vse izdelano iz kakovostne ABS materiala, prenosni sponke ročaj načrta, lahko nastavite ročico, kot glede čiščenje potrebe, To je priročen in je opremljen z uporabniku prijazna.

4、vakuumski rezervoar ima svoj filter za zaslon.Ko se očisti nečistoče, umazanijo lahko ustavila v vodni rezervoar, preprečuje umazanijo iz sesanju v vodo, črpalka, poškodb opreme, ter izmenljive medije, bin design za enostavno čiščenje in filtriranje umazanije.

5、integrirano načrtovanje, sesalne in čiščenje lahko poglobi umazaniji v bazen šiv in absorbirajo umazanijo iz krtačo, da bo čiščenje lažje.

Opis:

Odstranljiv vodni rezervoar bin, bayonet nastavljiv kota ročaj, vakuumsko shranjevanje vode v koš s filtrom net, vakuumski rezervoar ima svoj filter za zaslon.Ko se očisti nečistoče, umazanijo lahko ustavila v vodni rezervoar, preprečuje umazanijo iz sesanju v vodo, črpalka, poškodb opreme, ter izmenljive medije, bin design za enostavno čiščenje in filtriranje umazanije.

Vsi so izdelani iz kakovostne ABS materiala, prenosni sponke ročaj načrta, lahko nastavite ročico, kot glede čiščenje potrebe, priročen in uporabniku prijazna, sesalne in čiščenje celostnega načrtovanja, lahko poglobi umazaniji v bazen šiv, in zanič stran na umazanijo in bo čiščenje lažje.

Velikost: približno 27 cm*20 cm/10.63*7.87 palčni

Seznam:

1* Bazen Vakuumske Glave

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Drugo
Padec ladijskega prometa Podpora
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Bazen Pralni Čiščenje

Podobni izdelki