BroadLink SP4L EU WiFi Vtičnice 16A Električne Vtičnice s to oznako Smart Noč Svetlobe Alexa googlova Domača stran

€7.80

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Wi-Fi Smart Plug SP4L-EU • Deluje z Alexa in Google pomočnik če želite dodati glasovni nadzor na katero koli električno vtičnico.Deluje z IFTTT za vnaprej avtomatizacijo doma. • Max delovni čas funkcija omejitev vaš aparat deluje le za določeno časovno obdobje. • Možnost zatemnitve smart noč svetlobe, svetlost lahko nastavite glasovni in alexa, google doma APP.Model SP4L-Gradiva EU V0 Razred požarne odpornih PC Nazivni tok 16A Nazivna Napetost 250V AC 50Hz Communicaiton Način Wi-Fi 802.11 b/g/n(2,4 GHz) Podprti OS: Android 4.0 / iOS 9.0 in nad Vsebuje FCC ID 2ACDZ-BL3335-P

Urnike in Števci

S Pametno Vtič, lahko uporabite Alexa rutine, da nastavite urnike za vas luči in aparatov.in lahko načrtujete Božično drevo, da vklopite ob sončnem zahodu.lahko tudi nastavite tako, nočna lučka, izklopite na sončni vzhod.

Deluje z Alexa in Google pomočnik

BroadLink smartplug pripomočkov, ki vam omogoča glasovni nadzor vaša luč, ventilator, aparat odločanja, zraka vlažilnik in več.Vse kar potrebujete je Alexa in Google pomočnika, ki omogoča bluetooth, kot Odmev, Google doma, ali celo samo na Alexa / googlova domača stran aplikacije na vašem telefonu.In z več BroadLink Smart Vtiči, lahko zgradite svoj lasten smart življenje, daljinski upravljalnik in nastavite urnike za več prodajaln, od kjerkoli na svetu.

Glasovni Nadzor Deluje z Alexa in Google pomočnik za dodajanje prostoročne glasovni nadzor na katero koli električno vtičnico. "Alexa, obrnite na mizi luč."

Nadzor Od Kjerkoli Smart Vtič, ki omogoča brezžično nadzor priključene naprave iz kjerkoli.Preprosto uporabite Alexa ali googlova domača stran Aplikacije za nadzor vašega naprave iz kavč, kava trgovine, avto, tudi v tujini.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka broadlink
Združljivost Vsi Združljivi
Uporaba Gospodinjstva / Splošne Namene
Obratovalna Temperatura 0℃~40℃
Članice Zbora Ready-to-Go
Communicaiton Način Wi-Fi 802.11 b/g/n(2,4 GHz)
Certificiranje ROHS
Certifikat CE, ROHS
Poreklo CN(Izvora)
Fotoaparat Opremljen No
barve Bela
Podprti OS Android 4.0 / iOS 9.0 in zgoraj
Vrsta Električne Vtičnice
Frekvenca 50/60 hz
Nazivna Napetost 100-250V, AC 100-250V 50/60Hz
Nazivni Tok 16A
Številka Modela SP4L EU

Podobni izdelki