Hismith 3.5" metal sesalni Adapter KlicLok priključek za Premije Seks Pralni dodatki sesalni Dildo Imetnik Adapter

€24.35

Na seznam želja

Seks Igrače

Opis izdelka


Informacije o izdelku

Kovinski Seks Pralni Jekla Kakovosti Sesalni Dildo Imetnika Ta izdelek zahteva uporabo z KlicLok Sistem kovinskih sex stroj Skupaj Notranji Premer: 8,89 cm (3,5-palčni) Priključek:KlicLok priključek

Paket Vključuje

1 pc 3,5-palčni Sesalni Adapter z KlicLok Sistem

Skrivnost embalaže:

Za zaščito kupca zasebnosti, embalaža, ne bo imel nobenih informacij o izdelku,Samo veš kaj, " a v notranjosti.Običajno smo razglasi za "massager"ime, carinske,Tako da ni važno, kaj ste kupili, ne boste imeli zadrego.

Plačilo

1. Uporabljamo Depozitni plačilo.Depozitni podpira VISA Kreditno kartico, Western Union, Bank transfer (T/T,Paypal itd. 2. Pls plačati v roku 3 dni po vrstnem redu.

Pošiljko

1. Mi ladje elementov prek EMS, DHL, UPS, TNT, Kitajska Pošti ali Hong Kong Post. 2. Naročila se obdelujejo v 24-72 ur plačilo preverjanje. 3. Smo samo potrdili, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za referenco. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS je na voljo za prevoznika in izključuje ob vikendih in praznikih.Tranzitni časi se lahko razlikujejo, še posebej med prazniki. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo poskrbeli za pošiljko in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Prosimo, da sodelujejo z carinjenje,če zaradi prejemnik ne sodeluje s carinsko clearanc,ki izhajajo blaga poslali nazaj,ne bomo povračilo taksa,kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas,hvala. 8.Vse cene ne vključujejo carine, prosimo, obrnite na lokalne organe za potrditev tarifnih cen. 9.Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. (V drugih državah ali v oddaljenih območjih, bo morda trajalo dlje.)

Vrne in Vračilo

1. Če ste nezadovoljni z našo blago, ki ga lahko uporabite za vrnitev ali vračilo kupnine v roku 7 dni po prejemu blaga. 2. Če je blago, ki ste jih prejeli, niso enaki z opisom ali imate kakovosti problem prosimo, ponuditi dokaze .Mi vam bo dala še eno novo blaga s naslednjem naročilu, ali vam lahko dam razumno nadomestilo. 3. Če se želite vrniti blago nazaj samo zato, ker si osebni razlog, potem boste morali plačati tovora. 4. Prosim, ne pošljite nazaj, ki jih sami brez obrnite na nas.Če pakete, ki jih vrne sami brez obrnite na nas,bo to povzročilo visoko izgubo tovora,tako da bo ne povrnejo.

Povratne informacije

Smo iskreno upam, da ste zadovoljni s točko, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Če imate kakršna koli vprašanja pozneje, vas prosimo, da nam poveste,, bomo poskušali naši moči, da vam pomagajo rešiti to.

O nas

Hismith je načrtovanje, razvoj in proizvodnjo integriranega podjetja.Osredotočeni smo na high-end seks-pralni načrtovanja in proizvodnje.Naš cilj je pomagati našim strankam, opravljanje končni užitek v zasebnem življenju.Naša poslovna filozofija je simbioza in win-win z drugimi blagovnimi znamkami.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Priključek KlicLok Sistem priključek
barve Črna,modra, vijolična,rdeča,zlata
Vrsta Pribor
Izdelke, Povezane S Spolnostjo seks pralni priloge
Blagovna Znamka HISMITH
Številka Modela HSC23
Primerni Za Premer V 3,5"premer Sesalne pokal
Blago Certifikat Kakovosti 3C
Funkcija Sesalni
Material aluminijeve zlitine
Velikost KlicLok System
Postavka Vrsta dildo imetnika
Seks Igrače Add-on priloge
Skupaj Notranji Premer 8.8 cm

Podobni izdelki