100-150 KG/H Plavajoče Ribe Krme Pelete za Izdelavo Puhajoč Pralni Krme Stroji za Obdelavo Krme za Živali Opreme

€1 857.96

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


100-150 KG/H Plavajoče Ribe Krme Pelete za Izdelavo Puhajoč Pralni Krme Stroji za Obdelavo Krme za Živali Opreme

Plavajoče Ribe Krme Pelete Za Hišne Živali Pes, Zaradi Česar Puhajoč Pralni Uvod

1.Foating ribe vir pralni se pogosto uporablja za proizvodnjo zrna v visoko-kakovostni razred vodnih krme pelete za ribe,som, kozice, rakovice itd. 2.Krme pelete velikosti lahko med 0,9 mm do 10m za spreminjanje kalupe.Primeren je za pripravo krme za male ribe, velike ribe.

Plavajoče Ribe Krme Pelete Za Hišne Živali Pes, Zaradi Česar Puhajoč Pralni Funkcija

1.Z različnimi kalupe, stroj, ki lahko proizvajajo različne premer hrane, med 0,9 mm do 10 mm.Hrano lahko izpolnjujejo različne faze ribe.Hrane lahko floating 24 ur. 2.To lahko proizvajajo različne oblike krma za ribe, pes, mačka itd. 3.S predobdelavo krme, se lahko zmanjša izguba prehrana in vnaprej razmerju beljakovin.Tako krme se bodo zlahka prebavi za živali.

Plavajoče Ribe Krme Pelete Za Hišne Živali Pes, Zaradi Česar Puhajoč Pralni Specifikacije

Plavajoče Ribe Krme Pelete za Hišne živali Pes, zaradi Česar Puhajoč Pralni Fotografijo, kažejo,

Tukaj so drugi model različnih zmogljivosti plavajoče ribe krme pelete za kavo, če ste zainteresirani, prosimo, kliknite na sliko neposredno:

Plavajoče Ribe Krme Pelete Za Hišne Živali Pes, Zaradi Česar Puhajoč Pralni Povratne Informacije Strank

Plavajoče Ribe Krme Pelete za Hišne živali Pes, zaradi Česar Puhajoč Pralni Družba uvod

Naše podjetje--Zhengzhou ZNANO Strojev.Naša tovarna se nahaja v Zhengzhou mesto, provinci Henan.Ima bogato izvoz izkušnje za več let .Imamo prednost, ugled in veliko sort, visoko kakovost in cenovno dostopnih izdelkov.Poleg tega je naš stroj, ki imajo dobre lastnosti in čudovitih oblik,na primer:CE, ISO, NSF, SGS certifikat.Tako smo izvozili stroji za Amercia, EU, AU, Južni Afriki in jugovzhodni Aziji itd.in tudi cenijo naši kupci.Obstajajo dodatne opreme in hitro dostavo storitev v našem podjetju.Dobrodošli, da nas obiščete in vzpostavitev dolgoročnih poslovnih odnosov!

Prosimo, upoštevajte,

1.Naša cena temelji na CFR trgovinskih pogojev, ki je ladijski promet po morju, pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in se poda na najbližji pristanišče!Po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.Dostava dokumentov, ki mi lahko dobavi je tovorni list, trgovski Račun, Pakiranje seznam.Če potrebujete kakršne koli druge dokumente, prosimo, obrnite na naš prodajalec pred odpremo! 2.O pralni velikosti, prosimo, veljajo opis izdelka.Prosimo vas vljudno opozoriti, je morda nekaj velikost odstopanja zaradi ročno merjenje, kar je dejansko.Če potrebujete točno velikost, prosimo, obrnite na naš prodajalec, da jo potrdite in še enkrat, preden boste oddati naročila. 3.Kupci morajo pregledati paket / blaga skrbno pred podpisom prejema blaga.Če obstaja kakršno koli škodo, prosimo, snemate fotografije in videoposnetke, ter kontaktirajte z nami v 24 urah, si bomo prizadevali, da vam pomaga zastaviti in reklamacije! 4.Prosimo, upoštevajte, naš stroj je pripadajo prilagodite izdelek, ga ne sprejemajo "preklic naročila" ko urejate proizvodnjo.

Kontaktne informacije

Kontaktna oseba:Miloš TEL/FAX:86-371-55607086/86-371-86153736 E-pošta:knownmachine(na)knownmachine(pika)com Whatsapp:+008617719861767

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Liuben
Garancija 12 Mesecev
Številka Modela KN-DGP60C majhne plavajoče ribe vir iztiskanje stroj v nigeriji
Spirale premer 40
Napetost (V) 380V
Vrsta ribje krme iztiskanje stroj
Sposobnost Dela Sklede (Pokal) 30-40 KG na uro
Plesni 3 Kosov
Moč (W) 500w
Gostitelj moč 15kw
Ime izdelka krme stroji za obdelavo
Certificiranje ce
Dimenzije Izdelka 1470*1120*1250mm
Teža 350kg
Material Ogljikovo Jeklo
Zmogljivosti 100-150 kg/h
Pribor Full-Size Vir Cev
Funkcija mešanje
vir napajanja Za 0,4 KW

Podobni izdelki