1 pc TAAN T9 Trikotnik mehko tenis nizi 1.15 mm 12M poliester lopar za tenis niz Circumrotate visoka prilagodljivost tenis nizi

€4.35

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


OBVESTILO: 1.Sprejemamo Dropshipping, lahko neposredno pošlje strankam. 2.Mi bomo poslali po Kitajskem Registriranih Zraka post/Epacket Prostem Za Več kot 10 evrov naročila.Manj Kot 10 evrov,bo poslal ven, ki jih na Kitajskem post Navadni mali paket Opis: Znamka:Taan Model:T9 dolžina:12 m,Profil 1.15 mm, Motiv:Visoko trdnost monofilament poliester synethetic mehko tenis niz,edinstveno obliko krožnega trikotnik oblike,mehko in udobno,za odlično blaženje učinek,preprečujejo napetosti komolec,in ne enostavno izgubi napetost in premik ,ki pripadajo najvišji ravni, poliester niz.Morda boste želeli drugih izdelkov spodaj:

Dostava:

1. Elementi bodo poslali v roku 2-3 delovnih dni po plačilu potrjena.mi vam bo z številke za sledenje takoj po pošiljki.

2.Če potrebujete hitrejšo dostavo,vam lahko pošlje blago vam po EMS,DHL,UPS(vendar pošiljko pristojbina je nekoliko višja,pls obrnete na nas, da prilagodite stroški poštnine)

3. Predmeti so le poslano kupcu, naslove registriranih v Alibaba.

4.Brezplačna dostava za Kitajsko Post Air Mail ali Kitajska Post Zraka Parceli.To bo trajalo približno 15-25 dni do vaših vrat.

5.Hitro shpping,Mi lahko ladja predmete, ki jih UPS.Vendar boste morali plačati dodatne dostava brezplačno.

Politika Vračanja

1. Okvarjenih elementov se lahko zamenja v roku 7 dni.Dostava elemente nazaj, da nas je na kupca lastne stroške.Exchange ne vključujejo osebne škode.

2. Vračilo predmetov mora priti z vsemi dodatki, v originalni embalaži.

3. Če nadomestitev ni na voljo,vračilo bodo izdane v obliki izvirnega način plačila.

Stik z NAMI

1.Nagative povratne informacije ne more reševati težav,Komunikacije je most človeškega uma in svet je vedno beautifull pod nemoteno komunikacijo,tako pls prosim, da nas kontaktirate, če se izdelki imajo težave.

2, Smo tudi zaposlovanje izdelkov distriuber iz po vsem svetu,vam Bomo ponudili primerno ceno in pls kinldy pišite nam, če vas zanima v zvezi z našimi izdelki.Mala Drobno ali veliko debelo je vse dobrodošlo.

lahko mix vse izdelke iz naše trgovine skupaj !

smo lahko združite ladijskega stroškov za vas

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka TAAN
Dodatek Za Vrsto Struna Za Tenis
Številka Modela T9

Podobni izdelki