Henna Naravno Barvilo za Lase - Svetlo Rjava - Radhe Shyam - 100 gr

€10.05

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


V Jaima Alkauzar lahko Kupite na Spletu Henna Naravno Barvilo za Lase - Svetlo Rjave barve, po najugodnejši ceni.

Če si želite pobegniti katastrofalne posledice neznatne spremembe barve in kemičnih barvil: narava vam ponuja ZDRAV in NARAVEN način, barvanje in obdelava vaših las.Henna prekrije sive lase, krepi korenine in ščiti lasišče.

KANA s svojo nesporno lastnosti, je bila že uporabljena v antiki.Njegov toplih odtenkih krasijo lasje dame Aniguo Egiptu.Vendar kljub vsem delu zeliščarji časa, kolorit učinki Kana ne bi mogel biti v celoti pod nadzorom.

Danes Duhovno Nebo se je poglobila v študij Henna in po letih raziskav bomo lahko predstavili celoten obseg deset naravni preparati na osnovi Kano.Glej diagram in navodilom in izberite natural color (NARAVNE barve za lase.

POMEMBNA OPOMBA: Da bi posnetka izbrano barvo in kondicioniranje vaši lasje bolj učinkovito, uporabite Balzam Embellisher, da Kana Duhovno , kot bistveni konec zdravljenja (priporočljivo je za daljše trajanje barve, vendar niso obvezne).Lahko ga kupite tudi tukaj.

Neto teža 100 gr.

Vsebuje par rokavic in plastični pokrovček.

Če si želite pobegniti katastrofalne posledice neznatne spremembe barve in kemičnih barvil: narava vam ponuja ZDRAV in NARAVEN način, barvanje in obdelava vaših las.Henna prekrije sive lase, krepi korenine in ...

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Podobni izdelki