Za Oneplus 8 Pro Zaščitno folijo Zaščitnik Zaslon Kaljeno Steklo Polno Kritje UV Steklo Na 1+8 Pro Mobilni Telefon Dodatki

€9.80

Na seznam želja

Opis izdelka


Obvestilo:

To naj bi bolj potrpežljivi, da namestite stekleni protector:

Korak 1 : Čiščenje zaslona z mokro krpo in obrišite in odstranjevanje vsakem primeru od vas telefon

Korak 2 : Stick ključni luknjo z etiketo,in nato uporabite nož ali škarje odprite tekoče lepilo polje,spusti se na zaslonu(priporočljivo je, da lepilo, ki se zlije v celoti.Lepilo, ki pade na zaslonu, ne more imeti zračnih mehurčkov, če je zračni mehurček, uporabite iglo, da speljani zračni mehurček, da spustiš zrak. )

Korak 3 : Peel off masko film iz stekla,nato pa postavite na zaslon patron na ustrezno mesto v vaši napravi POČASI .PROSIM, NE DVIGNITE IN PRITISNITE STEKLA, DA NAJ SPREAD LEPILO,SAMO POČAKAJTE, DA SE SAMODEJNO RAZPRŠENOST.(Zelo pomembno)

4. korak : Počakajte približno pol minute, da pustite, da se lepilo širjenje in ravni.

5. korak : Če je lepilo, overflow, obrišite s čisto krpo.Po preverjanju v hrambi merila za mobilni telefon je kaljeno film, svetilka se je obrnil nazaj in naprej, večkrat na robu telefona, in po 3 sekundah začetno zdravljenje (ne v sredini), rob lepilo obrisati znova, dokler se lepilo overflowed. (Preprečevanje bele robove ali dolgo mehurčki na robovih)

6. korak : Počakajte, da se izpušnih dokončati, potem ko je lepilo, ki se razodeva čisto po položaja standarda kaljeno film je zadovoljen, vklopite luči.Drugače izločeni materiala.

Korak 7 : Irradiate mobilni telefon pod UV svetilko in potrebujejo za osvetlitev dvakrat za približno 3 minute, da bi dosegli popolnoma pozdraviti položaj.

8. korak : Počistite zaslon in izklop UV žarnice za ponovno uporabo.

package:1*UV svetilka + 1*kaljeno steklo+ 1*lepilo ali 1*UV svetilka + 2*kaljeno steklo+ 2*lepilo Naša embalaža je lahko različna!!!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Uporaba mobilni telefon
Vrsta Spredaj Film
Edge-to-Edge Umts Da,
Združljiv Telefon Blagovne Znamke Oneplus
Značilnosti Ogledalo Film
Funkcija Zaščitnik zaslon s čitalcem prstnih odklepanje
Blagovna Znamka Cresee
Material uv glasss
Ime OnePlus 8 Pro UV stekla

Podobni izdelki