Podatki Žaba 4 v 1 USB Arkadna Igra, Palčko Za Nintendo Stikalo Konzole Boj palčko Gaming Krmilnik Za PS3 Gamepad Za PC

€23.54

Na seznam želja

Video Igre

Opis izdelka


4K Brezžični Retro Družino Video Krmilnik za Igre

PODATKI ŽABA najnovejšo različico gamepad, ali se vam zdi zelo retro z otroštvu okus?Zidava-v 1400+ Igre za NES.Najbolj pomembna stvar je, da mi prinese več koristi za naše prijatelje v Rusiji.Imamo ločeno dodali 500+ ruski igri tf kartica! !Če želite igrati klasične igre s vaš dobri prijatelji ali družina, prosimo, izberite jo!To lahko izpolnjujejo vaše zahteve!

Brezžični USB/Tip-C Bluetooth Adapter Za Nintendo Stikalo/PS4/PC

Izdelek je združljiv z Switch / Stikalo Lite Gostiteljice, PS4 Gostitelja (s adapter), PC (s adapter).Vstavite oddajnik v vrata USB na PC gostiteljice, plug and play.Podpora glasovni klepet v igri, vtič 3,5 mm mikrofon v 3,5 mm glas frekvenca luknjo gostiteljice, da se zavedaš mikrofon klicna funkcijo.

4-v-1 spopadov palčko

Ta izdelek je 4-v-1 žično boj palčko krmilnik.Ta izdelek se lahko uporablja za Vklop/PS3/PC/Android TV, in nato uporabite krmilnik za upravljanje igro in občutek različne igralne izkušnje

Skupaj funkcije gumbov

Regulator je opremljen s popolno gumbi in ima ustrezne funkcije.In palčko podpira tudi TURBO funkcijo izkušnje užitek hitro combo poteze v igri.

USB vmesnik in dvojno igralca

Plug and play), ni potrebe po prenosu vmesnik lahko uporabljate kot običajno.Povezuje dva palčko krmilniki se lahko zavedajo dveh oseba play mode in delite dvojno zabavo s prijatelji.

Ni potrebe za polnjenje in non-slip design

Vzemite moč neposredno iz baze in nadzor nad igro delovanje gostiteljice brez tveganja za nesrečo.Spodaj je non-slip design, to ne bo enostavno potisnite med igro.

Velikost Izdelka

Dobra Kakovost in Dobre Storitve

Dragi prijatelji!Najlepša hvala za obisk naše trgovine.Zaradi trenutne zamude v globalni ekspres, jih ne dostavi v zahtevanem času.Trenutni čas dostave je o 35-70 dni.Da ne zamuja z dostavo vaše pošiljke za dolgo časa, priporočamo, da izberete www.fijet.si Standardna Dostava.Večina držav lahko poda v 7-25 dni!Izberite www.fijet.si Standardna Dostava, boste lahko uživali prednosti: Samo naši izdelki nosijo brez Vrnitve logotip, in naslednjih osmih držav lahko uživate brezplačno nadomestila brez razloga.

Prozorno Zaščitno Ohišje Za Nintendo Stikalo

V Nintend Preklopite pokrov lahko svojo napravo zaščitili pred vsakdanje udarci, kapljice, udarce, praske, prah in prstne odtise.To je odlično ravnovesje prožnost in ridigity, da je zaščitna in udobno, medtem ko vgradnjo zelo dobro.

Ročaj Polnjenje Dock za Nintendo Stikalo Veselje-Con

Uporabniku prijazna prijem!Dvojno vbrizgavanje gume prijemala za dodatno udobje oblikovanje prijem vrsta protector) ščiti vaš krmilnik v vseh smereh, in vam ni treba skrbeti, ki imajo upravljavca, za dolgo časa in povzroča prsti, da bo neprijetno!

Prosimo, Kliknite, Da Prikažete Več Izdelkov

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Uporablja izdelki Za Nintendo Stikalo/PC/PS3/Android TV
Funkcija 1 Arkadne Palčko Za Nintendo Stikalo Igralne Konzole
Funkcija 4 gamepad za pc
Vrsta Vmesnika USB
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka PODATKI ŽABA
Številka Modela XWX20201202
Nintendo Model NINTENDO STIKALO
Funkcija 3 Igralna Krmilnika Za PS3
Vrsta Igralne palice
Funkcija 2 Palčko Za Android TV
Material ABS
Certificiranje NOBEN
Jezik Angleška različica
Združljiv Znamko/Model Nintendo
Paket Da,

Podobni izdelki