13.6 inch Android Sistem vertikalne zaslon Avto, GPS navigacija Za FORD Explorer Obdobje 2013-2018 Multimedijski Predvajalnik DVD-jev Tesla 64GB

€550.83

Na seznam želja

Opis izdelka


Android System | 1080P HD | PX6| 4+64GB| Carplayer|Bluetooth | Wifi | Volan Nadzor |Radio / TV | Touch | APP Store

Glavna Značilnost 1. Naš stroj hranite v originalni avto CD kot njegov ojačevalnik, Ker: Če je vaš originalni avto CD gostitelj je bil nadomeščen z drugo strojno, vaš avto glasbe, zvoka s kakovostjo, ki bo degradiranih in s slabo radio funkcijo. 2. Smo strokovni inženir za vodenje stranke, kako namestiti 3. Podpora: Inteligentni glasovni nadzor-- Več Jezikov lahko uživajo: Proste roke in varen nadzor 4. Podpora Apple carplay, Da vaš Mobilni telefon tekmo vaš avto multimedijski sistem Se bo povezal vaš avto in mobilni telefon, da se zavedaš, avto-povezana uporabo in dvojina-zaslon predvajanje. 5. Naš stroj ima 2 dural Sistem : Originalni avto sistem + sistema Android Brezplačno stikalo, kot želite, 6. Naš stroj lahko, da vaš avto prvotni sistem .Kaj je več, smo dodali sistema Android.Globoko razvoj za združljivost s svojim avtom sistem. 7. To podporo, da prikaže vaše Original avto sistem, delovanje in zaslon, Dual sistemi, ki se lahko prešli prosto. 8. Uporabljamo: IPS Ultra HD Ločljivost 2k zaslon za 13,6 icn Zaslon Visoke Kakovosti: Kaljeno zaslon, eksplozijam, odpornost na praske in obrabo-odpornih Naše dotik zaslon občutljiv in hitro, in delovanje je gladko in ne zaljubljen. 9. Visoko Qulity je naš cilj.Uporabljamo:PX6 Avto Razred Čip 4G +64 G ROM RAM 10. Visoka Hitrost teka : Naš stroj Opremljen s 6 jedro vozila-razred visoke hitrosti žetonov , računalniške zmogljivosti je bila zelo izboljšala. 4G+64 G pomnilnik kolokacija, nemoteno delovanje.

Tri Sistem( da izberete pravo glede na nadzorni plošči )

Naše Top Prednosti je: 1. Naš stroj hranite v originalni avto CD kot njegov ojačevalnik, Ker: Če je vaš originalni avto CD gostitelj je bil nadomeščen z drugo strojno, vaš avto glasbe, zvoka s kakovostjo, ki bo degradiranih in s slabo radio funkcijo.Rezultat je: (Po odstranitvi original avto cd gostiteljice):

[1].Vaš Avto Glasbe, zvoka s kakovostjo, ki bo okrnjena (Ker drugih pralni lahko ne ujemajo z vašo izvirno avto prefectly)

[2].Vaš radio učinek postane slabše (Ker je vaš originalni avto je dual-zvočnik in dual-radio antena)

[3].Vaše vozilo poziv zvok postane slabše (Becauce vaš avto spomnite obvestilo glas je vključena v cd gostiteljice)

[4].Svetloba okolice (Ambient light, ki ustrezajo originalni avto)

Vsebina paketa: GPS na zemljevidu, kabel USB, AUX kabel RCA kabel, Napajalni kabel, Avto, GPS navigacija, Mednarodni standard, ki karton polje.(Bomo vas opremili z jermenom po centralni nadzor diagram, ki jih posredujete, ki se morda ne ujema s sliko, vendar to ne vpliva na funkcijo na vseh.) O vgradnji Predlog, Po tem, ko Ste ga Kupili: priporočamo vam, da si poiščete strokovno installer v vašem lokalnem območju, ali pa namestite navigator v avto, avdio in video trgovine, ki lahko prihrani čas in prepreči škoda na stroju ali vaš avto zaradi nepravilne namestitve.Seveda, lahko se tudi obrnete na nas, pomagali vam bomo v prvi čas.

Podpora Carplay CarPlay je pametnejši, varnejši način za uporabo Telefona, medtem ko vozite, z vse nove CarPlay nadzorno ploščo, ki vam pomaga z tunes, obrne, in Siri predloge.Podpora BT/BT glasbe vgrajenim BT in imenik funkcijo.Sinhronizirate lahko imenik iz mobilnega telefona, da te enote, in nato dajo proste roke mobilni telefon delovanje udobno in hitro.Prav tako lahko uživajo brezžično predvajanje glasbe iz vašega BT naprave (Podpora Apple IOS/Android povezavo).Podpora Pametni Zaslon Ogledalo povezavo Za Android Telefon, ogledalo in nadzor na napravi prek povezave s kablom USB; Za iphone Zraka Igra, samo ogledalo na enoto prek wifi povezave.Vgrajeni GPS Podporo online zemljevida/navigation APP/3D Zemljevidov/glas alternativno; Podpora radio/BT/USB predvajanje, medtem ko plujejo

Podporo Ali krmiljenje wheeling nadzor

To je lahko delal po namestitvi naših izdelkov, lahko enostavno preklopite pesmi, kanal in prilagodite glasnost, itd.

Za izdelek: -Naš vsak stroj mora biti strogo testirani večkrat, preden je lahko ladja iz tovarne.Za ladijski promet: -Imamo ta igralec, ki je na zalogi zdaj in se lahko dogovorite hitro dostavo za vas.Za poprodajne storitve: -Smo strokovno inženir ekipe, da vam pomaga, če potrebujete kakršno koli podporo, in ponudili vam bomo strokovno poprodajne storitve, če kupite ta izdelek v naši trgovini.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Din Double Din
Max Zunanji Pomnilnik 64
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka JIUTREE
ROM 64 G
Element Teža 5kg
Out Power 4*60 W
Vrsta Gps Navigator
Operacijski Sistem Android 9.0
Digital Media Format JPEG
Jezik Multi-jezikih
Posebne Funkcije 4 Vgrajeni GPS
Posebne Funkcije Podpora Can-Bus
Posebne Funkcije 6 Podpora Volan Nadzor
Poseben Zunanja Oblika 2 Wifi Funkcija
Napetost 12V
Ford Model EXPLORER
Za Vozila Znamke/Modela FORD
9 Posebne Funkcije fm oddajnik
CPU 6 jedro
Ločljivost 1920*1080
Poseben Zunanja Oblika 3 Podpora Omrežju 4G
Zaslon IPS Zaslon
RAM 4G
Posebnosti 11 podpora carplay
Poseben Zunanja Oblika 8 Zaslon Na Dotik
Posebnosti 10 MP3 Predvajalniki
Podpora 3g / 4g Wifi Audio/Video/obd/rds
Poseben Zunanja Oblika 7 Vgrajeni Zvočnik/Mikrofon
Certificiranje CE
Posebne Funkcije 1 MP3/4 Igralci

Podobni izdelki